Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Προς όλους τους εραστές:

 Υποδεχθείτε το πρώτο Παγκόσμιο Πείραμα Durex




* Η Durex, μέσα από πειράματα ειδικά σχεδιασμένα να διερευνούν τα συναισθήματα και την οικειότητα, θέλει να αποδείξει ότι το τέλειο σεξ δεν είναι μόνο αποτέλεσμα της σωματικής έλξης, αλλά και του πάθους και της ευχαρίστησης.

* 30 χώρες συμμετέχουν στο Durex Experiment.

* Η εφαρμογή Durex Experiment, επιτρέπει στα ζευγάρια να μετρούν, να αξιολογούν και να παρακολουθούν τα επίπεδα της σεξουαλικής τους ευχαρίστησης: [www.durexperiment.com].

Η Durex, παγκόσμιος ηγέτης στη σεξουαλική ευεξία, εγκαινιάζει το πρώτο Παγκόσμιο Πείραμα Durex (Durex Experiment). Από τις 3 Ιουνίου 2013 εκατομμύρια εραστές από 30 χώρες* θα μπορούν να συμμετέχουν στο Πείραμα ώστε να διερευνήσουν τη σεξουαλική τους ζωή και να μοιραστούν τα αποτελέσματα με όλον τον κόσμο. Τα πειράματα έχουν σχεδιαστεί βάσει αποτελεσμάτων που προέκυψαν από την Παγκόσμια Έρευνα Σεξουαλικής Ευεξίας της Durex (για το 2011 & 2012), η οποία έδειξε ότι το 54% των ανθρώπων παγκοσμίως δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την σεξουαλική τους ζωή, παρόλο που το 83% συμφωνεί ότι το σεξ είναι επωφελές στην γενικότερη υγεία και ευεξία.

Η Durex θεωρεί ότι το τέλειο σεξ δεν είναι ποτέ αποτέλεσμα μόνο της σωματικής έλξης. Για μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, η εμπειρία θα πρέπει να είναι τόσο σωματική, όσο και συναισθηματική. Αποστολή του Durex είναι να δώσει στους εραστές όλου του κόσμου μια μικρή ώθηση να γίνουν «ανοιχτοί» σε συναισθήματα, ώστε να βιώσουν τη συγκίνηση του τέλειου σεξ.

Σήμερα, η Durex ξεκινάει την πρώτη φάση του «Durex Experiment», αναζητώντας τους «Εραστές της Durex» από όλο τον κόσμο που θα θελήσουν να λάβουν μέρος σε αυτό το διασκεδαστικό και ουσιαστικό πείραμα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν τα πάθη τους, αυτό που τους ολοκληρώνει ανάμεσα στα σεντόνια τους και να ανακαλύψουν τι πραγματικά σημαίνει για αυτούς το τέλειο σεξ. Για περισσότερες από τέσσερις εβδομάδες, οι συμμετέχοντες θα πειραματιστούν σε μια σειρά από σεξουαλικά σενάρια που δημιουργήθηκαν από τη Durex, σε συνεργασία με κορυφαίους εμπειρογνώμονες του σεξ, που θα τονώσουν τους ίδιους και τους συντρόφους τους με έναν εντελώς νέο τρόπο. Τα ζευγάρια θα προσπαθήσουν τα πάντα: από το να αυξήσουν τα προκαταρτικά στο σεξ και τα ερωτικά λόγια, μέχρι την εναλλαγή ρόλων και την ενσωμάτωση περισσότερης «περιπέτειας» στη σεξουαλική τους ζωή.

Οι συναισθηματικές και σωματικές αντιδράσεις των «Εραστών της Durex» από τη συμμετοχή τους στο πείραμα θα μετρηθούν χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σε ειδικούς μετρητές διέγερσης μέσω των χτύπων της καρδιάς. Αυτό θα γίνει υπό την καθοδήγηση του ‘Thrill Engineer’ Brendan Walker, ο οποίος μετρά επιστημονικά τις συναισθηματικές αντιδράσεις των ανθρώπων σε ερεθίσματα.

Τα τυχερά ζευγάρια που θα επιλεγούν ως «Εραστές της Durex» θα κερδίσουν ένα ρομαντικό ταξίδι στη Βενετία της Ιταλίας, και εκεί θα ξεκινήσουν το πείραμα. Θα απολαύσουν μια εβδομάδα πολυτελούς περιποίησης, ρομαντισμού και περιπέτειας και θα ενημερωθούν πλήρως για το Durex Experiment. Επίσης, στη Βενετία οι επιλεγμένοι Εραστές της Durex θα παρακολουθήσουν εισαγωγικό σεμινάριο για τα πειράματα, θα έχουν συνεχή υποστήριξη από τη Dr Susan Quilliam, κορυφαία σύμβουλο σχέσεων, συγγραφέα και ψυχολόγο και θα ενημερώνονται για το πώς λαμβάνονται οι μετρήσεις τους από τον ίδιο τον Brendan Walker.

Όσοι θέλουν να λάβουν συμμετοχή για να γίνουν οι Εραστές της Durex από την Ελλάδα, μπορούν να ενημερωθούν σχετικά και να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα της Durex: www.durexperiment.com

Δε θα πειραματιστούν όμως μόνο όσοι επιλεγούν ως Εραστές της Durex: ζευγάρια από όλον τον κόσμο μπορούν να πραγματοποιήσουν τα ίδια πειράματα στα σπίτια τους με τη λήψη της δωρεάν εφαρμογής Durex Experiment App. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την κάμερα των smartphones για να μετρά τον καρδιακό ρυθμό και σας επιτρέπει να αξιολογήσετε το επίπεδο της δικής σας απόλαυσης. Τα ζευγάρια που θα δοκιμάσουν αυτά τα πειράματα στο σπίτι τους μπορούν να επιλέξουν το επίπεδο της ανωνυμίας τους κατά τη λήψη της εφαρμογής, προτού λάβουν μέρος στα σενάρια για να μάθουν πόσο κοντά είναι στο Durex ‘Sweet Spot’ της σεξουαλικής ικανοποίησης. Τα στοιχεία από χιλιάδες ζευγάρια σε όλο τον κόσμο θα συγκριθούν, ώστε να σχηματιστεί ο «Χάρτης της Παγκόσμιας Αγάπης». Η Durex θα μάθει, μια για πάντα, εάν οι Γάλλοι είναι πραγματικά καλύτεροι εραστές, εάν είναι αλήθεια ότι οι ξανθιές είναι πιο διασκεδαστικές και κατά πόσον το τέλειο σεξ ξεκινάει πολύ πριν φτάσετε στην κρεβατοκάμαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου