Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ανακαλύψτε τη δύναμη των αντιοξειδωτικών



..με τη νέα
σειρά PowerBerry της Neal’s Yard Remedies




Με σούπερ αντιοξειδωτικά acai berry, goji berry και μύρτιλλο. 



Προστατέψτε το δέρμα ενάντια στις επιθέσεις του περιβάλλοντος και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρόωρη γήρανση, με το αποτελεσματικό μίγμα δυνατών αντιοξειδωτικών της σειράς PowerBerry της Neal’s Yard Remedies, που μόλις έφτασε στην Ελλάδα.

Η μίξη ορισμένων συστατικών – κλειδιών όπως acai, goji, bilberry, blueberry και cranberry βοηθάει στην ανάπλαση, την προστασία και την ενίσχυση της φυσικής λάμψης του δέρματος.

Η οργανική σειρά PowerBerry της Neal’s Yard Remedies για δέρμα περιλαμβάνει καθαριστικό προσώπου, ενυδατική κρέμα ημέρας και μάσκα προσώπου για λάμψη. Είναι κατάλληλη για όλους τους τους τύπους δέρματος ενώ ταιριάζει ιδιαίτερα στις μικτές/ λιπαρές επιδερμίδες. 



Πιο συγκεκριμένα:
  • PowerBerry Facial Wash  (Kαθαριστικό προσώπου με PowerBerry).
Ένα απαλό αλλά αποτελεσματικό αφρώδες καθαριστικό με ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό συνδυασμό από acai berry, goji berry, μύρτιλλο, κυνόροδο και σταφύλι. Καθαρίζει το δέρμα χωρίς να απομακρύνει να φυσικά έλαια της επιδερμίδας (Λ.Τ. 25,80€).



  • PowerBerry Daily Moisture (Αντιοξειδωτική κρέμα ημέρας με PowerBerry).
Ενισχύει τη λάμψη και προστατεύει τη νεανική επιδερμίδα. Η ενυδατική αυτή κρέμα συστήνεται για καθημερινή χρήση, καθώς διαθέτει ελαφριά υφή και απορροφάται εύκολα, ενώ η σύστασή της, πλούσια σε αντιοξειδωτικό μούρο acai, μύρτιλλο bilberry, goji, κυνόρροδο και υαλουρονικό οξύ βοηθά την επιδερμίδα να παραμείνει ενυδατωμένη (Λ.Τ. 39.50€).



  • PowerBerry Facial Mask  (Αντιοξειδωτική μάσκα προσώπου με PowerBerry).
Με ιδιαίτερη υφή, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βοηθά στην ανάδειξη της φυσικής λάμψης, αναζωογονεί και φρεσκάρει την επιδερμίδα, κάνοντάς την να ακτινοβολεί (Λ.Τ. 42.80€).


Σημειώνεται ότι η αγγλική εταιρεία Neal’s Yard Remedies έχει ιστορία 30 χρόνων στο χώρο της οργανικής υγείας και ομορφιάς. ‘Ολα τα προϊόντα της είναι χειροποίητα και όσο το δυνατόν πιο φυσικά, βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον γίνεται. Παράγονται από πιστοποιημένα οργανικά συστατικά, με τη σφραγίδα του Soil Association,  χωρίς πειράματα σε ζώα, parabens,  phthalates, συνθετικά αρώματα, σιλικόνες, γενετικά τροποποιημένα συστατικά, μικροσωματίδια, ορυκτά έλαια, EDTA,  προπυλενογλυκόλη, carbomer και DEA. Κεντρικός στόχος της εταιρείας είναι να βοηθά τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους, εκπαιδεύοντάς τους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζουν πιο φυσικά, υγιεινά και ολιστικά χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φύσης, βάσει της φιλοσοφίας ότι η ομορφιά είναι η εξωτερική έκφραση της εσωτερικής υγείας και ζωτικότητας.

Βρείτε τα προϊόντα Νeal’s Yard Remedies κάνοντας κλικ στο e-shop www.organicbeauty.gr, στο showroom της εταιρείας στο Χαλάνδρι, Αγ.Βαρβάρας 57 , στο Carelab by Attica @ Golden Hall και σε άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης (πληροφορίες 210 67 29 158).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου