Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Yγιές και ακαταμάχητο μαύρισμα



... με τα αντηλιακά PETER ISLAND™ της Amway!





Λίγο πριν τα καλοκαιρινά πλάνα διακοπών γίνουν πραγματικότητα, ο καυτός ελληνικός ήλιος σας συντροφεύει από τις             καθημερινές σας βόλτες στην πόλη μέχρι και τις πρώτες Κυριακάτικες εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες! Απαραίτητος σύμμαχος σας κάτω από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες, παραμένει για άλλη μία χρονιά η σειρά αντηλιακών PETER   ISLAND™ της Amway! 

Όποιο επίπεδο αντηλιακής προστασίας κι αν χρειάζεται το δέρμα σας, τα αντηλιακά προϊόντα PETER ISLAND™ που είναι ανθεκτικά στο νερό, περιέχουν συστατικά ενυδάτωσης και Βιταμίνη Ε που προστατεύουν από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και αποτρέπουν την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. 

Τα αντηλιακά PETER ISLAND 
    Παρέχουν υψηλή προστασία UVA/UVB και ενυδάτωση στην επιδερμίδα. 
    Είναι κατάλληλα για ευαίσθητους τύπους δέρματος (όχι για επιδερμίδες με τάση να παρουσιάζουν αλλεργίες εξαιτίας του ήλιου) 
     Δεν είναι λιπαρά  
    Περιέχουν βιταμίνες A,C, & E και Aloe Vera 
Η φροντίδα του δέρματος σας όμως δεν τελειώνει εδώ! Μετά την έκθεσή σας στον ήλιο,  απλώστε την PETER ISLAND™ After Sun Lotion και έτσι θα εμποδίσετε το ενοχλητικό ξεφλούδισμα ενώ θα διατηρήσετε το μαύρισμα σας ακόμη περισσότερο! Η Αfter Sun Lotion περιέχει συστατικά που ενυδατώνουν την επιδερμίδα αλλά και Aloe Vera, συστατικό γνωστό για τις μαλακτικές του ιδιότητες. Περιέχει επίσης Cocoa Butter, Shea Butter και έλαιο Καρύδας.  

Απολαύστε το καλοκαίρι και τον ήλιο με ασφάλεια χάρη στα αντηλιακά PETER ISLAND™ και χαρίστε στο δέρμα σας χρώμα με διάρκεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου