Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Μόδα, μουσική και τέχνη


















H H&M Divided συνάντησε τους Urban lovers σε ένα festival γεμάτο μόδα, μουσική και τέχνη!

Στις 31 Μαΐου 2013, η Η&Μ Divided με αφορμή την παρουσίαση της συλλογής Music & Festival  ένωσε την αγάπη της για την μόδα και τη μουσική με το περιοδικό ΟΖΟΝRAW στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ.




Όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και τις τρεις συλλογές της H&M Divided με θέμα « Music & Festival» εμπνευσμένες από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ όπως το Coachella, το Glastonbury και τον παράδεισο της μουσικής Ibiza ενώ πολλοί ήταν αυτοί που αφέθηκαν στις στυλιστικές συμβουλές των Διακοσμητών της H&M για το απόλυτο φεστιβαλικό outifit και φωτογραφήθηκαν με τα μοντέλα στoν τοίχο της H&M από τον φωτογράφο Γιώργο Μαλεκάκη.

Στο πάρτι συμμετείχαν μερικοί από τους καλύτερους street artists της πόλης σε μια
ομαδική έκθεση: Cacao Rocks, Ser, BA17, Yiakou, Scarone, This is Opium ενώ η Lomography Greece έστησε το δικό της εντυπωσιακό “Lomo Wall” κάνοντας τη δική της φωτογραφική παρέμβαση.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με live performances οι Puta Volcano και οι Frequency On και οι DJs Miss Linenwood (Teardrops), Lilis Bros, Niadoka και Kissing Strangers (Sp Ps) που ξεσήκωσαν με τις φεστιβαλικές μουσικές τους.

H Η&Μ Divided λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 1977 και ακολουθεί τη νεανική μόδα μέσα από τις πιο πρόσφατες τάσεις. Η σειρά αποτελείται από denim και street fashion για κάθε περίσταση, από την καθημερινή χρήση μέχρι και πάρτι ενώ περιλαμβάνει αξεσουάρ και εσώρουχα.
dj sets με τους Miss Linenwood (Teardrops), Lilis Bros, Niadoka και Kissing Strangers (Sp Ps) και after party που θα διαμορφώσουν το πρόγραμμα του πρώτου μεγάλου event αυτού του Καλοκαιριού.

Ελάτε να γνωρίσετε τις τρεις συλλογές της
H&M Divided με θέμα «Music & Festivals», μια για κάθε περίσταση. Για τα ονειρικά φεστιβάλ στην καυτή έρημο, όπως το Coachella, για τα βρετανικά φεστιβάλ με τα απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα, όπως αυτό του Glastonbury, αλλά και για ένα ολόκληρο καλοκαίρι με μουσική και χορό στην Ibiza. Πέρα από τις ολοκληρωμένες συλλογές για αγόρια και κορίτσια, ανακαλύψτε αντικείμενα απαραίτητα σε κάθε λάτρη των φεστιβάλ, όπως σκηνές, πόντσο, μπότες Wellington και DIY σετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου