Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ARTISTRY YOUTH XTEND

Για Νεανική Ομορφιά

Με εκχυλίσματα Μυρτιάς, Πράσινου Κερασιού Ασερόλα και Μαύρης Σταφίδας


Υποδεχτείτε την ARTISTRY YOUTH XTEND, τη νέα συλλογή προϊόντων της Amway, στη σειρά περιποίησης επιδερμίδας. Τα καινοτόμα συστατικά της σειράς διεγείρουν τις πρωτεΐνες της επιδερμίδας και βοηθούν στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων, και στην προστασία από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της διεθνούς ομάδας επιστημόνων και δερματολόγων του Ινστιτούτου Ερευνών της Amway, το μυστικό της νεανικής επιδερμίδας έγκειται στο σχηματισμό των πρωτεϊνών όπως της σιρτουΐνης και του κολλαγόνου.

Η σειρά περιποίησης της επιδερμίδας ARTISTRY YOUTH XTEND βασίζεται στο σύμπλεγμα ενεργών παραγόντων LifeSirt, το οποίο εκχυλίζεται από τη μυρτιά, ένα φαρμακευτικό φυτό της Μεσογείου.
Σε συνδυασμό με τις τελευταίες τεχνολογίες, αυτό το φυτικό εκχύλισμα διεγείρει την παραγωγή της σιρτουίνης της επιδερμίδας, μίας πρωτεΐνης που ενεργοποιεί τη νεανική ομορφιά της επιδερμίδας.

Συγχρόνως, το πεπτίδιο Micro X-6 μπορεί να ενισχύσει τη νεανική ελαστικότητα της επιδερμίδας. Αυτός ο ενεργός παράγοντας, με έξι αμινοξέα διεγείρει το σχηματισμό της πρωτεΐνης του κολλαγόνου 1. Τα πολύτιμα φυτικά εκχυλίσματα του τροπικού πράσινου κερασιού Ασερόλα, που είναι καρπός του αφρικανικού δέντρου Baobab και των εκχυλισμάτων Μαύρης Σταφίδας, παρέχουν θρεπτικά συστατικά, προστατεύουν την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και την ενυδατώνουν. Τα πολύτιμα συστατικά συμβάλλουν στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και στη διατήρηση της λαμπερής όψης της επιδερμίδας.

Εργαστηριακές δοκιμές καταδεικνύουν ότι η σειρά αυξάνει ARTISTRY YOUTH XTENDτην παραγωγή αυτών των «νέων πρωτεϊνών» έως 280 τοις εκατό.2 Το αποτέλεσμα: Μετά από μία εβδομάδα χρήσης, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται ορατά. Η υγιής όψη της επιδερμίδας ενισχύεται και παρατείνεται.

«Οι γυναίκες μπορούν να ελέγχουν τον τρόπο γήρανσης της επιδερμίδας τους – ακόμη και προτού δουν τα πρώτα σημάδια», δηλώνει ο Chris Masotti, Διευθυντής του Τμήματος Ανάπτυξης Προϊόντων Περιποίησης της Επιδερμίδας, του Ινστιτούτου Ερευνών της Amway. Με την δερματολογικά ελεγμένη σειρά αντιγήρανσης , η Amway ARTISTRY YOUTH XTEND έχει ως στόχο να εκπληρώσει την επιθυμία των γυναικών για διαχρονική ομορφιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου