Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Stradivarius: Δείτε την ανοιξιάτικη συλλογή



 Η ισπανίδα top model Sheila Márquez επανέρχεται ως η εικόνα του brand


Η Sheila Márquez επιλέχθηκε ξανά να παρουσιάσει τη νέα ανοιξιάτικη καμπάνια. Οι φωτογραφίες τραβήχθηκαν από το δίδυμο Bela Adler & Salvador Fresneda στη Βαρκελώνη σε μια ανακαινισμένη παλιά αυλή, όπου τα λουλούδια και τα φυτά γίνονται οι συμπρωταγωνιστές στην καμπάνια.

Η Άνοιξη της Stradivarius έρχεται ζωντανή και φρέσκια, χάρις στα τρια βασικά trends: Botanic, Lady Sport και Rock&Roller. Η χρωματική παλέτα κινείται μεταξύ των διαφορετικών μπλε, του ροζ –ένα από τα σημαντικότερα χρώματα της σεζόν- και άλλων ανοιχτών χρωμάτων και μεταλλικών τόνων για τα αξεσουάρ και τα παπούτσια.















Botanic
Λουλούδια και χρώματα εισβάλλουν στη νέα σεζόν, κυρίως στα tops, όπως T-Shirts και πουλόβερ, ή στα νέα φορέματα που θυμίζουν εσώρουχα και στα παντελόνια. Τα λουλούδια βρίσκονται παντού και όλες τις εκδοχές τους!

Lady sport
Το polo T-Shirt και τα πλεκτά με λαιμόκοψη V έρχονται απευθείας από τα γήπεδα τένις με δυναμική διάθεση. Επίσης skater φούστες και φορέματα, αμερικάνικου τύπου baseball jackets και bomber jackets είναι κομμάτια που ενθουσιάζουν. Σημαντικά είναι τα νέα υλικά, όπως το neoprene και το πετσετέ βελούδο.

Rock & Roller
Υπερ-θηλυκά ρούχα φέρνουν στη σιλουέτα τον αέρα των 50’s: μίντι φούστες, πιέτες, συνδυασμένες με άνετα και μίνιμαλ crop μπλουζάκια ή μπουστάκια που δίνουν ένα σοφιστικέ και βραδυνό look. Απαραίτητο είναι η φαρδιά oversize λευκή μπλούζα που φοριέται και σαν φόρεμα.

Denim Studio
Το denim, ως χαρακτηριστικό στοιχείο του brand, γίνεται ένα βασικό κομμάτι τη νέα σεζόν. Ρούχα που θυμίζουν αθλητικές φόρμες ή κατεστραμμένα boyfriend jeans θα έχουν την τιμητική τους αυτή την άνοιξη.

Set Ups
Τα σύνολα ή ο συνδυασμός δύο κομματιών με το ίδιο τύπωμα είναι must-have για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Τα total looks που αποτελούνται από πουλόβερ και skater φούστα με νέα τυπώματα όπως βούλες ή λουλούδια, χρωματίζουν την άνοιξη της Stradivarius.

Τα αξεσουάρ ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις: περφορέ τσάντες και πορτοφόλια σε μαύρο και ροζ. Μεγάλα κολιέ και χρωματιστές χάντρες ολοκληρώνουν δυναμικά το κάθε look.

Key items: το rockabilly εμφανίζεται σε μαντίλια και μπαντάνες, αξεσουάρ και σακίδια.

Όσο για τα παπούτσια, έρχονται οι πλατφόρμες και οι λαστιχένιες σόλες με μεταλλικές και ιριδίζουσες λεπτομέρειες, καθώς και τα γεωμετρικά τακούνια και διάφορες εκδοχές αθλητικών.

Καλωσήρθες Άνοιξη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου