Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

NEW Frankincense Intense

ΦΥΤΙΚA ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡA: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Η εντατική επιστημονική έρευνα της Neal’s Yard Remedies πάνω στα φυτικά βλαστοκύτταρα δημιούργησε τη νέα εντατική αντιγηραντική κρέμα με λιβάνι, FRANKINCENSE INTENSE.

Σύμφωνα με αποδεδειγμένα κλινικά αποτελέσματα η νέα εντατική αντιγηραντική κρέμα υπόσχεται 100% ορατή μείωση στην εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στην κοσμετολογία!

Η υψηλή τεχνολογία αξιοποιεί τα ισχυρά βλαστοκύτταρα από το μίσχο της γαρδένιας τα οποία λειτουργούν συνεργιακά με ένα μίγμα τριών πεπτίδιων ενισχύοντας σε πολλαπλά επίπεδα την παραγωγή κολλαγόνου.

Τα παραδοσιακά θεραπευτικά αιθέρια έλαια ηρεμούν το μυαλό, βελτιώνουν η ελαστικότητα του δέρματος και θρέφουν το δέρμα σε όλα τα επίπεδα. Εκτός από την ισχυρή ικανότητά του να καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης, η τεχνολογία των φυτικών βλαστοκυττάρων αντανακλά το ήθος της Neal Yard Remedies, παρέχοντας ένα ιδιαίτερα βιώσιμο τρόπο για να αξιοποιήσει τη δύναμη των φυτών, τα οποία δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και βοηθούν στην διατήρηση της βιοποικιλότητας.

Η FRANKINCENSE INTENSE (ΝΕΑ Εντατική Αντιγηραντική Κρέμα με Λιβάνι) έχει παρασκευαστεί με πιστοποιημένο λιβάνι άγριας συγκομιδής και είναι το πρώτο στον κόσμο καλλυντικό προϊόν που διαθέτει αυτήν την πιστοποίηση, η οποία αναπτύχθηκε ειδικά για αυτό το συστατικό. Η πιστοποίηση αυτή διασφαλίζει ότι το λιβάνι της Neal’s Yard Remedies προωθεί την αειφόρο διαχείριση και συγκομιδή και ότι όσοι εμπλέκονται στην συλλογή και τη διακίνησή του έχουν μια δίκαιη συμφωνία για τη δουλειά τους.


Κύρια Συστατικά:
Λιβάνι
Συσφίγγει, τονώνει και αναζωογονεί. Το λιβάνι είναι ένα από τα πιο σημαντικά λάδια για την βελτίωση του τόνο του δέρματος και την αντιμετώπιση της γήρανσης και των ρυτίδων. Επιδρά επίσης στο νευρικό σύστημα προσφέροντας άμεση χαλάρωση και τόνωση. Βλαστικοκύτταρα Γαρδένιας
Τα βλαστικοκύτταρα της γαρδένιας βοηθούν στην ενδυνάμωση του δέρματος, συμβάλλουν στην προστασία και καθυστερούν την υποβάθμιση του κολλαγόνου ενισχύοντας την ελαστικότητα του δέρματος.

Μίγμα τριών πεπτιδίων
Αυξάνουν τη σταθερότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, υποστηρίζουν την παραγωγή του κολλαγόνου και μειώνουν την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και του ‘κρεμάσματος’ του δέρματος.

Οργανικά, φυσικά έλαια φυτών & αποστάγματα
Το μίγμα από αιθέρια έλαια μύρρου, baobab, macadamia και λάδι από σπόρο σταφυλιού με εκχύλισμα κουρκουμά αναζωογονεί, ανανεώνει και θρέφει βαθιά το δέρμα, βελτιώνοντας την ελαστικότητα, τον τόνο και τη λάμψη.
Οργανικό λάδι Αργκάν
Περιέχει 80% απαραίτητα λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στη θρέψη και την προστασία του δέρματος. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά τα οποία βοηθούν στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και τους περιβαλλοντικές ρύπους. 


NEW Frankincense Intense (ΝΕΑ Εντατική Αντιγηραντική Κρέμα με Λιβάνι) 79,60€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου