Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Stradivarius: Η κολεξιόν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου







Η Stradivarius λανσάρει μια ειδική κολεξιόν με T-shirt για να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι πιστοί fans της αλυσίδας είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της κολεξιόν, περισσότερο από ποτέ.  


Τέσσερις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από τέσσερις πιστούς fans της Stradivarius έχουν αναπαραχθεί και τυπωθεί στα T-shirts της κολεξιόν για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.  

Η Stradivarius οργάνωσε ένα διαγωνισμό στο Instagram με αφορμή τη “#sheis”, τη χειμερινή καμπάνια με το top model Sheila Marquez. Οι fans είχαν προσκληθεί να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους με το hashtag #truelove. Το τμήμα σχεδιασμού επέλεξε τους τέσσερις νικητές. Η αληθινή αγάπη υπάρχει παντού: μια φωτογραφία με ένα ζευγάρι πάνω σε ένα ποδήλατο, ένα φιλί στο μάγουλο, τριαντάφυλλα έτοιμα να ανθίσουν και ένα αερόστατο σε έναν υπέροχο ουρανό.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού απέδωσαν τέσσερα φαρδιά T-shirts, βαμβακερά με μακριά μανίκια. Ο σχεδιασμός τους ολοκληρώθηκε με μηνύματα αγάπης.

Το κάθε T-shirt θα πωλείται με ειδική συσκευασία: ένα χάρτινο κύλινδρο γεμάτο καρδιές, όπου το T-shirt είναι τυλιγμένο και μια ξεχωριστή ετικέτα, επίσης από χαρτόνι, με το όνομα του νικητή που έβγαλε τη φωτογραφία. 

Οι τέσσερις νικητές πήραν ως έπαθλο μια κάρτα δώρου. Και η φωτογραφία με τα περισσότερα likes στο διαγωνισμό θα κερδίσει ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο στο W Hotel στη Βαρκελώνη.

Τέλος, λόγω της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, η Stradivarius θα τοποθετήσει ειδικές σημάνσεις στα καταστήματα (στο ταμείο και τις κεντρικές βιτρίνες) και θα προσφέρει σε όλους τους πελάτες της ένα πακέτο από αστείες κάρτες με μηνύματα αγάπης.

Η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Stradivarius σε όλο τον κόσμο. 








Γιορτάστε την αγάπη με τη Stradivarius!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου