Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ανδρική Συλλογή Marks & Spencer: Άνοιξη / Καλοκαίρι 2014

Έντονο χρώμα & εκλεπτυσμένος σχεδιασμός στη νέα ανδρική συλλογή Marks & Spencer για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2014


Πρωταγωνιστής της καμπάνιας ο γοητευτικός David Gandy
Εμπνευσμένη από τα έντονα χρώματα του καλοκαιριού, η φετινή ανδρική κολεξιόν των M&S για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2014 εντυπωσιάζει με την εξαιρετική ποιότητά της και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Περιλαμβάνοντας μια ευρεία γκάμα καθημερινών, αλλά και επίσημων κομματιών, η νέα συλλογή των M&S συνθέτει την ιδανική γκαρνταρόμπα για τον άντρα που θέλει να ξεχωρίζει με αυτοπεποίθηση, για το καλό του γούστο.
Από το έντονο layering της σειράς North Coast και τα casual τζάκετ της σειράς Blue Harbour ως τους απαλούς χρωματισμούς της σειράς Collezione, η νέα συλλογή των M&S καλωσορίζει την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, δίνοντας έμφαση στο κομψό tailoring. Τσέπες με εξαιρετική ραφή & κουμπιά με περίτεχνα σχέδια αποτελούν τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, ενώ η μίξη των διάφορων υφών αναβαθμίζει τις απλές γραμμές των ρούχων.
Στις επίσημες εμφανίσεις, τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η σωστή εφαρμογή, πάντα σύμφωνα με τις επιταγές του σύγχρονου ανδρικού στυλ. Τα πολυτελή blazer από τουίντ και ψαροκόκαλο σε στενή γραμμή & τα πόλο από ελαφρύ βαμβάκι προσφέρονται για ένα εφευρετικό mix & match που θα εντυπωσιάσει.
Στη νέα καμπάνια των Marks & Spencer για την ανδρική συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 πρωταγωνιστεί και φέτος ο David Gandy, ένας από τους ωραιότερους άνδρες. Ο γοητευτικός Βρετανός αποτελεί κορυφαίο σύμβολο ανδρικής κομψότητας, ενώ το χαλαρό και άνετο στυλ του τον καθιστά τον ιδανικό εκπρόσωπο των London Collections των M&S.
Η καμπάνια φωτογραφήθηκε από τον Arnaldo Anaya–Lucca και σύντομα θα βρίσκεται στα καταστήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου