Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Love: Η αγάπη έχει γεύση σοκολάτας στο Nilaya Spa!



Το NILAYA Spa γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τις πιο «γλυκές» θεραπείες με βάση την σοκολάτα, αξιοποιώντας τις ευεργετικές της ιδιότητες για πλήρη αναζωογόνηση σε σώμα και πνεύμα.

Nilaya Chocolate Affair  
Επιλέξτε ένα μοναδικό τρόπο να γιορτάσετε τον έρωτά σας και να ανανεώσετε σώμα και πνεύμα – στη μεγάλη, διπλή καμπίνα του σπα – απολαμβάνοντας White Chocolate Affair, μια θεραπεία πειρασμός με λευκή σοκολάτα και serum φράουλας, για τη γυναίκα και Dark Chocolate Affair, μια ακαταμάχητη θεραπεία με πραγματική μαύρη σοκολάτα και peppermint oil, για τον άνδρα! Η πεμπτουσία των απολαύσεων συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στο εξωτικό Jacuzzi. Χαλαρωμένοι και οι δύο, γιορτάστε τον έρωτά σας με ένα μοναδικό Gift Basket από το Nilaya Spa με σαμπάνια, κεριά, σοκολατάκια και φρούτα. *Το εορταστικό πακέτο  Nilaya Chocolate Affair  διαρκεί 110’ και κοστίζει €180,00/ ζευγάρι.

Dark Chocolate Elixir!                                              
Χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια μιας πλούσιας θεραπείας ομορφιάς και χαλάρωσης και παραδοθείτε στην πιο γλυκιά αίσθηση ευεξίας. Ένα μεθυστικό ελιξίριο περιποίησης που συνδυάζει βαθύ peeling με μαύρη ζάχαρη και ένα σαγηνευτικό massage με ζεστή σοκολάτα και αιθέριο έλαιο βανίλιας. Η ισχυρή επίδραση του ελαίου θα λειτουργήσει ευεργετικά στην σωματική και συναισθηματική σας κατάσταση, διεγείροντας όλες σας τις αισθήσεις. 
*Κόστος θεραπείας €85,00.
  
Το NILAYA Spa καλωσορίζει μια νέα εποχή Beauty & Wellness Spa!
Έχοντας ως αποστολή μας την παροχή θεραπειών που εκπληρώνουν την ισορροπία πνεύματος και σώματος και εξασφαλίζουν την απόδραση του ανθρώπου από την υλιστική καθημερινότητα θα ανακαλύψετε θεραπείες εμπνευσμένες από τον εξωτισμό της Ανατολής, υψηλού επιπέδου θεραπείες ιατρικής αισθητικής αλλά και ειδικές σειρές προϊόντων φροντίδας για το σπίτι, που θα σας προσφέρουν ομορφιά και ευεξία χάρη στα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες νέας γενιάς.

Σε ένα ζεν περιβάλλον, θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος. Οχτώ πολυτελείς καμπίνες με ιδιαίτερη διακόσμηση και διαφορετικά χρώματα, βασισμένα στα ενεργειακά σημεία του σώματος και τη χρωματοθεραπεία, σας περιμένουν για θεραπείες χαλάρωσης και ενεργειακής τόνωσης. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και ζήστε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και ηρεμίας.


NILAYA SPA
Χαριλάου Τρικούπη 149, 145 64 Κηφισιά · 210 8001130 · nilaya@nilaya.gr · www.nilaya.gr
Καθημερινά 10:00 – 21:00,  Σάββατο 10:00 – 18:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου