Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Η συλλογή H&M Studio φέρνει για το φθινόπωρο του 2014 ανέμελη κομψότητα στο Παρίσι


Εχθές το βράδυ παρουσιάστηκαν στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού τα βασικά κομμάτια της εποχιακής συλλογής της H&M για το φθινόπωρο του 2014, η οποία φέρει το νέο όνομα H&M Studio. Η επίδειξη μόδας πραγματοποιήθηκε στο Grand Palais ενώπιον 600 προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων οι Miranda Kerr, Jessica Alba και Solange Knowles.

Μοντέλα όπως οι Andreea Diaconu, Joan Smalls, Izabel Goulart και Saskia φορούσαν τα look της σεζόν: η ανέμελη διάθεση του 21ου αιώνα, που συνδυάζει θηλυκά και αρρενωπά στυλ. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε περίπου 250 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, καθώς και online, από τις 4 Σεπτεμβρίου, 2014.

Κυρίαρχο στο ύφος της συλλογής ήταν το μείγμα θηλυκών και αρρενωπών στοιχείων, με φορέματα-κομπινεζόν και ντραπέ τοπ κάτω από ανδρικά σακάκια, μπουφάν biker και αεροπόρου. Τα υφάσματα περιλάμβαναν μεταξωτό κρεπ, μεταξωτό σατέν, εκλεκτό κασμίρι και βελούδο. Παλτό από απομίμηση γούνας πρόσθεταν υφή μαζί με κεντημένες λεπτομέρειες από παγιέτες και πετράδια.

Για την επίδειξη, το ιστορικό Grand Palais είχε μεταμορφωθεί σε ένα αφηρημένο αστικό τοπίο, με γραφικές αρχιτεκτονικές γραμμές και γιγαντοαφίσες διασκορπισμένες στον χώρο. Στο ένα άκρο του χώρου υπήρχε μια σκηνή όπου η επερχόμενη γαλλίδα σταρ HollySiz έδινε ζωντανή παράσταση σε όλη τη διάρκεια της επίδειξης.

Εντωμεταξύ, το διεθνές κοινό του hm.com είχε αποκλειστική πρόσβαση στην εκδήλωση με τη γαλλίδα τηλεοπτική ειδικό της μόδας Mademoiselle Agnès. Πριν από την απευθείας διαδικτυακή μετάδοση της επίδειξης, η Mademoiselle Agnès συνομίλησε ζωντανά με διασημότητες και προσκεκλημένους VIP, ενώ επίσης πήρε τις κάμερες στα παρασκήνια, δίνοντας έτσι στο διεθνές κοινό μια εμπειρία πραγματικά από την πρώτη σειρά των καθισμάτων.

H&M Studio είναι το νέο όνομα της εποχιακής συλλογής βασικών κομματιών μόδας της H&M. Με τη δική της ειδική ομάδα σχεδιασμού, η συλλογή H&M Studio θα συνιστά κάθε σεζόν μια περιορισμένη συλλογή των πιο hot look και των κομματιών με άποψη.

«Μου άρεσε πολύ το μείγμα θηλυκών και αρρενωπών στοιχείων της H&M Studio για το φθινόπωρο. Τα φορέματα-κομπινεζόν και τα ντραπέ τοπ είναι τα νέα απαραίτητα κομμάτια, ειδικά όταν φοριούνται με σακάκια ή μπουφάν biker. Στόχος μας είναι να διατεθεί το παρισινό πνεύμα στο κόσμο της Η&Μ», λέει η Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού, New Development.

«Είναι τόσο ωραίο να βρίσκομαι στο H&M Studio στο Παρίσι για να παρακολουθήσω αυτή την περιορισμένης έκδοσης συλλογή. Η H&M είναι μια τόσο θαυμάσια μάρκα - είναι προσιτή, ευκολοφόρετη και πολύ μπροστά στις τάσεις της μόδας», λέει η Miranda Kerr.

«Αγαπώ την H&M - είναι τόσο συναρπαστικό να βρίσκομαι εδώ, τόσο πολύ διασκεδαστικό. Ο τρόπος που ντύνομαι είναι συνδυάζοντάς τα όλα μαζί, και μου αρέσει να ψωνίζω στην H&M, γιατί βρίσκω πάντα κάτι καινούριο όταν είμαι εκεί», λέει η Jessica Alba.

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου