Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Bershka: Η νέα κολεξιόν μαγιό

                      



























Η Bershka παρουσιάζει την κολεξιόν μαγιό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η μεγάλη επιτυχία της σειράς, οδήγησε φέτος σε μεγαλύτερη ποικιλία σε μπικίνι και ολόσωμα.











Μπικίνι με πτυχές και μονόχρωμα
Οι πτυχές είναι η λεπτομέρεια που κάνει τα μπικίνι πολύ σικ και τα ολόσωμα πολύ cool και trendy. Υπάρχουν δύο σχέδια για το top: το crop top με φαρδιές τιράντες και το στράπλες σε σχήμα καρδιάς. Και τα δύο έχουν ενίσχυση που προσδίδει στυλ και κολακεύει τη σιλουέτα.

Μπικίνι σε διαφορετικά σχέδια
Η κολεξιόν προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε ανανεωμένα κλασικά σχέδια, ιδίως στα tropical prints. Τα leopard print και τα navy style είναι ανανεωμένα και συνδυάζονται με τυπώματα και μικρές λεπτομέρειες που μεταμορφώνουν ένα κλασικό κομμάτι στην τελευταία λέξη της μόδας. Το μονόχρωμο μπικίνι είναι must αυτή τη σεζόν και θα γίνει βασικό ρούχο στην γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού.





ΣΚΕΤΟ Ή ΤΥΠΩΜΕΝΟ?

Ολόσωμα
Η κομψότητα ενός ολόσωμου μαγιό και το glamour ενός trikini τραβούν το βλέμμα. Το trikini με artistic τύπωμα δίνει χρώμα στη σειρά των μαγιό όπου το μαύρο είναι η βάση, με διακοσμητικές λεπτομέρειες από digital prints και άλλα στοιχεία. 






*Η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο στα καταστήματα και online στο www.bershka.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου