Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Η Tetra Pak® «έστρωσε» το τραπέζι του



... πιο υγιεινού  πρωινού και χάρισε πλούσια δώρα μέσα από το διαγωνισμό “Shape your Breakfast”!


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός “Shape your Breakfast” στη σελίδα της Tetra Pak Hellas στο facebook.

Με στόχο να ενημερώσει για την ασφάλεια των τροφίμων που βάζουμε στο τραπέζι μας, αλλά και για να αναδείξει την αξία ενός υγιεινού πρωινού, η Tetra Pak, η κορυφαία εταιρεία λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων και στην Ελλάδα, προσκάλεσε τους φίλους της σελίδας της στο facebook να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό “Shape your Breakfast” και να κερδίσουν «νόστιμα» δώρα.

Από τις 4 έως τις 28 Νοεμβρίου, περισσότεροι από 4.000 φίλοι της σελίδας είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα αγαπημένα τους συστατικά, να μάθουν ποιος τύπος πρωινού τους ταιριάζει και να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν πλούσια δώρα - καλάθια με υγιεινές λιχουδιές για 10 λάτρεις της υγιεινής διατροφής και 5 μπλέντερ Moulinex LM3001 δύο ταχυτήτων.
Για το περιεχόμενο του “Shape your Breakfast” η Tetra Pak Hellas συνεργάστηκε με τη Marisa Churchill, μία από τις πιο καταξιωμένες σεφ γλυκών με χαμηλά λιπαρά στην Αμερική. Η Marisa επέλεξε τα πιο υγιεινά συστατικά και ετοίμασε τρεις διαφορετικούς τύπους πρωινού, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού πρόσφερε πολύτιμες συμβουλές διατροφής αλλά και συνταγές για ένα υγιεινό πρωινό που βρίσκονταν αναρτημένες στο microsite της Tetra Pak.

Από την έναρξη του διαγωνισμού “Shape your Breakfast”, η ανταπόκριση του κοινού ήταν εντυπωσιακή ενώ οι συμμετοχές ξεπέρασαν συνολικά τις 4.000. Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι φίλοι της σελίδας και για τις συμβουλές τις Marisa Churchill, γεγονός που αναδεικνύει την αξία της ενημέρωσης σε θέματα διατροφής και ασφάλειας τροφίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου