Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Women in Action: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία


Το γυναικείο site Jenny.gr με την υπογραφή και τη φιλοσοφία της Τζένης Μπαλατσινού και το 4moms.gr, το διαδiκτυακό ραντεβού των full-time μαμάδων: Λίτσα Κορωνιού, Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη, ένωσαν τις δυνάμεις τους, διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία το 1ο "Women in Action": ένα all-day event, με πολλές παράλληλες δράσεις ανοιχτές για το κοινό, που στηρίζει τη γυναικεία Επιχειρηματικότητα!
Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, πλήθος γυναικών όλων των ηλικιών, κατέκλυσε τον πολυχώρο "The Hub Events". Σύγχρονες γυναίκες, μαμάδες με παιδιά, αλλά και μπαμπάδες έσπευσαν να παρευρεθούν στο 1ο event αφιερωμένο στις γυναίκες! Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία παράλληλα με τις αγορές τους, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς, να παρακολουθήσουν σεμινάρια από εμπειρογνώμονες, αλλά και να συζητήσουν με τον Αχιλλέα Χαρίτο για ομορφιά, τον Ηλία Μιχαλόλια και τον Χάρη Γκοτζαμανίδη για στυλ και την Σίσσυ Φειδά για διακόσμηση!

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να χαρίσουν στα παιδιά τους ξέγνοιαστες στιγμές παιχνιδιού, μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων που δημιούργησε το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο σε συνεργασία με τη Ford Motor Ελλάς, να ζωγραφίσουν με το ΔΕΛΤΑ Smart, να διασκεδάσουν με τους αγαπημένους τους ήρωες της Disney. Μοναδικό στιγμιότυπο για γυναίκες και παιδιά, αποτέλεσε ο Γιώργος Σγουρός, που μετέτρεψε τα "μοντέλα" του σε σκίτσα κινουμένων σχεδίων!

Το νούμερο των συμμετεχόντων ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Συνολικά, 50 γυναικείες επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους πήραν μέρος στην εκδήλωση, με στόχο να επεκτείνουν τον κύκλο εργασιών τους, να αναπτύξουν τις σχέσεις τους με το ευρύ κοινό, αλλά και να ενθαρρύνουν με αυτόν τον τρόπο κι άλλες γυναίκες να τολμήσουν μια νέα επιχειρηματική ιδέα!

Μοναδικές δημιουργίες χειροποίητων κοσμημάτων & αξεσουάρ παρουσίασαν οι: Countess Wilhelmina, Drama Queen , E.LI.Κ., Evinhia, Fishbone, Hermina Wristwear, Ismini's handmade creations, madebyJK, Marion's handmade creations, Maya Zoulovits, Most Chic, Nina Michalopoulou Jewelry, Optiquerie, Sandrine, Silias World, Toto, Vanile on the Rock & Νήμα. Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση & διοργάνωση γάμων, βαφτίσεων και λοιπών εκδηλώσεων πρότειναν οι: Best Quality, Fevronia Luxury Concepts, Foedo, FilippArt, lovetoparty.gr, Pop up Parties, Think Happy, Κουφέτα με κέντημα και Μικρές Ευχές. Νέες τάσεις της μόδας για γυναίκες και παιδιά παρουσίασαν οι: Costia's designs, Lol the Brand, My petiteboutique, Miss Flamingo, Il Mondo, Evangelia Drosi, Poppy Seeds, BHandArt, Rist, Vandazz. Οι εκπρόσωποι της τέχνης και του design: Art by Marie, Mykonos Chora Design, Stickadream & Παπαδάκη Χώρος Τέχνης, αποκόμισαν τις καλύτερεςκριτικές. Οι: Kazarte, Άρωμα Μέλισσας, TheSugar Tales & Daily Deli παρείχαν στους παρευρισκόμενους τη δυνατότητα να γευτούν γλυκούς & όχι μόνο πειρασμούς της υπογραφής τους. Επίσης οι γυναικείες επιχειρήσεις: Dancing Scissors, Hot Yoga, Μεθ'ημών & Το Πιτσιρίκι, απέσπασαν τις καλύτερες εντυπώσεις από το κοινό.

Highlight της εκδήλωσης ήταν η ανακοίνωση των νικητριών που επέλεξε το κοινό μέσω ψηφοφορίας. Τα 4 βραβεία πρωτότυπης ιδέας-εφαρμογής από τους μεγάλους χορηγούς Vodafone & hellas online πήραν οι: Τσαμπαρλίδου Άντζελα από το ζαχαροπλαστείο Kazarte, Βάλια Μακρή του online shop Pastryideas.gr, η Δέσποινα Καρυστινέου από το βιβλιοπωλείο Μεθ’ημών και η Κατερίνα Παπαμιχαήλ με την εταιρεία Νήμα. Το βραβείο γυναικείας επιχειρηματικότητας της Ford Motor Hellas, πήραν οι Μοτσάκου Δώρα & Βουντούρη Δήμητρα από το Aroma Melissas που δραστηριοποιείται στο χώρο του μελιού και της κεραλοιφής.

Οι εμπνεύστριες του νεοσύστατου θεσμού "Women in Action", ικανοποιημένες από την μεγάλη ανταπόκριση των γυναικών, θα συνεχίσουν το έργο τους για την ανάδειξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας, ανανεώνοντας το rendez-vous τους για το 2ο "Women in Action" το 2014!

Τζένη Μπαλατσινού, Δημήτρης Ουγγαρέζος
Αντώνης & Βάσω Νικοπολίδη
Βιβή Μπασινά, Αντώνης Νικοπολίδης, Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος, Άγγελος Μπασινάς, Αμαλία Κυπαρίσση
Άγγελος & Βιβή Μπασινά
Σίσσυ Φειδά
Βιβή Μπασινά, Αμαλία Κυπαρίσση, Τζένη Μπαλατσινού, Βάσω Νικοπολίδη, Λίτσα Κορωνιού
Άκης Πετρετζίκης
Άρης Καβατζίκης

Επισκεφθείτε μας:
www.women-inaction.gr
Facebook: www.facebook.com/womeninactiongr
www.jenny.gr
www.4moms.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου