Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Η&Μ Home: Tην άνοιξη στην Ελλάδα



Η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, ανοίγει το μεγαλύτερο της κατάστημα στην Ελλάδα, σε ένα 5όροφο, διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της Θεσσαλονίκης – στην Τσιμισκή 18-22.

Το νέο H&M κατάστημα των 3.800 τ.μ. θα προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη συλλογή Η&Μ ΗΟΜΕ καθώς και μια πλήρη γκάμα γυναικείας, αντρικής και παιδικής μόδας - συμπεριλαμβανομένων των συλλογών divided, cosmetics και trend και θα αντικαταστήσει το κατάστημα στην Αγίας Σοφίας 11.

Το κατάστημα αναμένεται να ανοίξει την Άνοιξη του 2014. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εγκαίνια του καταστήματος θα ανακοινωθούν πριν από το άνοιγμα.

Bohemia και κοντά στη φύση είναι η συλλογή Η&Μ ΗΟΜΕ αυτή την Άνοιξη με φρέσκιες ιδέες για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Με παγκόσμιες επιρροές θα φέρει ένα μποέμ πνεύμα στο σπίτι σας, με αναφορές σε ινδικά γραφικά σε μαξιλάρια και εκτυπώσεις με πλάσματα της Αφρικανικής ζούγκλας.

Η H&M Home λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στα τέλη Φεβρουαρίου του 2009 και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υφασμάτων για το σπίτι. Η συλλογή χωρίζεται σε διαφορετικά concepts και δωμάτια: καθιστικό, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου