Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Oysho Gymwear: Spring 2014




Tropical Neon είναι η νέα πρόταση της Oysho για την κολεξιόν Gymwear για την Άνοιξη 2014!
Η καμπάνια, με πρωταγωνίστρια το τοπ μόντελ Anna Speckhart και γυρισμένη στο Λονδίνο από τον Daniel Sannwald, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο χρώμα και στο παιχνίδισμα του φωτός, ενώ έχει σαφείς επιρροές από την ποπ κουλτούρα.

The collection
Η Oysho προτείνει μια κολεξιόν στην οποία πρωταγωνιστεί το χρώμα. Το τροπικό μοτίβο έχει την τιμητική του, αφού είναι το βασικό στοιχείο της συγκεκριμένης κολεξιόν, που αντλεί την έμπνευσή της από τα χρώματα του πιο πυκνού τροπικού δάσους.
Η μίξη διαφορετικών υφασμάτων, τα ανανεωμένα basic κομμάτια και το total print look αποτελούν χωρίς αμφιβολία τις νέες τάσεις αυτής της σεζόν.
Τα έντονα, ζωηρά χρώματα όπως το μπλε, το lime και το ροζ neon, συνδυασμένα με μαύρα και γκρι, είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό αυτής της κολεξιόν που χρησιμοποιεί διαφορετικά τεχνικά υφάσματα σε στρατηγικά σημεία στα οποία το σώμα χρειάζεται πιο λεπτά υφάσματα που «αναπνέουν». Οι τεχνικές quick dry και aero cooling αναλαμβάνουν για μια ακόμη φορά να διατηρήσουν την θερμοκρασία του σώματος στο επιθυμητό επίπεδο και σας δίνουν την δυνατότητα να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας άθλημα για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Οι θηλυκές γραμμές που σμιλεύουν το γυναικείο σώμα επιστρέφουν ακόμη πιο δυναμικά, χρησιμοποιώντας εκ νέου αλλά με βελτιωμένο τρόπο την τεχνική bonded, ρούχα χωρίς ραφές που εφαρμόζουν τέλεια, χωρίς άβολες ραφές και περιττούς όγκους. Το αποτέλεσμα είναι ένα απίστευτα sexy look.
Η χρήση θετικών και ενθαρρυντικών μηνυμάτων όπως I can & I will ή Move είναι πια χαρακτηριστικό της κολεξιόν Gymwear της Oysho.
Μένοντας πιστή στην ταυτότητά της, η κολεξιόν Gymwear της Oysho δημιουργήθηκε για τις γυναίκες που αναζητούν τον τέλειο συνδυασμό μόδας και αθλητισμού τόσο στο γυμναστήριο όσο και στην καθημερινή τους ζωή.
Η κολεξιόν GymWear SS’14 θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Oysho και στην ιστοσελίδα OYSHO.COM από τον Ιανουάριο του 2014













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου