Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Η Amber Valletta το πρόσωπο των συλλόγων Η&Μ Conscious, την άνοιξη


Η Η&Μ συνεχίζει τη δέσμευσή της για πιο αειφόρο μόδα με δύο νέες συλλογές – την Conscious και την Conscious Exclusive – που θα διατίθενται στα καταστήματα από τις 10 Απριλίου 2014. Και στις δύο συλλογές θα πρωταγωνιστεί το supermodel Amber Valletta, γνωστή για το ενδιαφέρον που δείχνει για την αειφορία.

Η συλλογή Conscious περιλαμβάνει βασικά κομμάτια μόδας, όλα με πιο αειφόρα υλικά, όπως οργανικό βαμβάκι, Tencel®, κάνναβη και ανακυκλώσιμα υλικά. Θα διατίθεται σε όλα τα καταστήματα Η&Μ που προσφέρουν γυναικεία είδη, καθώς και online.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα δουλέψω με την εκστρατεία H&M Conscious, γιατί ενστερνιζόμαστε τις ίδιες αξίες σχετικά με την αειφορία. Αυτή η συλλογή δείχνει ότι μπορεί κάποιος να νοιάζεται για τους ανθρώπους και το περιβάλλον, και ταυτόχρονα να ακολουθεί τη μόδα. Μου αρέσουν απίστευτα τα σχέδια, και το γεγονός ότι όλα τα κομμάτια είναι με βιολογικά, ανακυκλωμένα υφάσματα και υφάσματα κυτταρίνης δείχνει ότι δεν χρειάζεται πια να κάνουμε συμβιβασμούς στη μόδα για χάρη της αειφορίας», λέει η Amber Valletta.

Για τη φετινή συλλογή Conscious Exclusive, η Η&Μ συνεργάζεται με το think tank για αειφόρο μόδα και σχεδιασμό Ever Manifesto, που συμμερίζεται τη δέσμευση της Η&Μ για ένα πιο αειφόρο μέλλον για τη μόδα.

Τα εντυπωσιακά κομμάτια με τις πολύπλοκες λεπτομέρειες της συλλογής Conscious Exclusive δείχνουν τι μπορεί να δημιουργηθεί με πιο αειφόρα υλικά, με πηγή έμπνευσης μια μίξη από φλαμένκο και μποέμ στυλ. Η Conscious Exclusive θα διατίθεται σε 150 επιλεγμένα καταστήματα Η&Μ παγκοσμίως, καθώς και online.

«Είναι καταπληκτικό που συνεργαζόμαστε με μια φίρμα όπως η Η&Μ, η οποία ήδη στοχεύει να γίνει πρωτοπόρος του κλάδου στις προσπάθειες να γίνει η αειφόρος μόδα συμβατική, ειδικά με μια τόσο προσεγμένη και καινοτόμα συλλογή. Η υποστήριξη των Conscious ομάδων, η υλοποίηση και το να αποτελούμε έμπνευση για θετικές αλλαγές είναι μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία», λένε οι Elizabeth von Guttmann και Alexia Niedzielski, του Ever Manifesto.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου