Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Bee Lovely






Με τη ΝΕΑ σειρά με οργανικό μέλι της Neals Yard Remedies
για όλη την οικογένεια!


Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2013.- Η υπέροχη σειρά ‘Βee Lovely’ για όλη την οικογένεια περιλαμβάνει προϊόντα φροντίδας σώματος με οργανικό μέλι και αγνά αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και μανταρινιού. Φροντίστε την οικογενειά σας με αυτά τα ξεχωριστά προϊόντα με θρεπτικό, μαλακτικό μέλι και τονώστε τη διάθεσή σας με τις υπέροχες μυρωδιές των αιθέριων ελαίων.

                                                                                                                                                        
Η σειρά Bee Lovely της Neals Yard Remedies περιλαμβάνει:

Bee Lovely Hand Cream
Προστατεύει αποτελεσματικά τα χέρια ενώ απαλύνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα. Περιέχει ενυδατικό οργανικό μέλι το οποίο συνδυάζεται με τονωτικό αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού
για να θρέψει το δέρμα και να τονώσει τη διάθεση.
€ 14.90 / 50 ml

 

Bee Lovely Body Lotion
Υπέροχα αρωματική και με λεπτόρευστη υφή, αυτή η πολυτελής φυσική κρέμα σώματος περιέχει ενυδατικό οργανικό μέλι και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και μανταρινιού.
€ 32.00 / 295 ml

Bee Lovely Busy Bee Balm
Ενυδατικό balm για τα χείλη και τις ξηρές περιοχές του σώματος, όπως τους αγκώνες και στις άκρες των μαλλιών. Το εντατικά θρεπτικό μίγμα από ενυδατικό βούτυρο κακάο και μελισσοκέρι σε συνδυασμό με το τονωτικό αρωμα του πορτοκαλιού, θρέφει και προστατεύει τις ξηρές και σκασμένες περιοχές.
Με 99% οργανική σύσταση θα γίνει το must-have για την τσάντα σας.
€ 9.90 / 15
gr


Σημειώνεται ότι η αγγλική εταιρεία Neal’s Yard Remedies έχει ιστορία 30 χρόνων στο χώρο της οργανικής υγείας και ομορφιάς. ‘Ολα τα προϊόντα της είναι χειροποίητα και όσο το δυνατόν πιο φυσικά, βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον γίνεται. Παράγονται από πιστοποιημένα οργανικά συστατικά με τη σφραγίδα του Soil Association, χωρίς πειράματα σε ζώα, parabens, phthalates, συνθετικά αρώματα, σιλικόνες, γενετικά τροποποιημένα συστατικά, μικροσωματίδια, ορυκτά έλαια, EDTA,  προπυλενογλυκόλη, carbomer και DEA. Κεντρικός στόχος της εταιρείας είναι να βοηθά τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους, εκπαιδεύοντάς τους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζουν πιο φυσικά, υγιεινά και ολιστικά χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φύσης, βάσει της φιλοσοφίας ότι η ομορφιά είναι η εξωτερική έκφραση της εσωτερικής υγείας και ζωτικότητας.

Βρείτε τα προϊόντα Νeal’s Yard Remedies στο επίσημο e-shop: www.organicbeauty.gr, στο showroom της εταιρείας στο Χαλάνδρι, Αγ.Βαρβάρας 57, στο Carelab by Attica και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης  (πληροφορίες και τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 67 29158). Δωρεάν μεταφορικά  σε όλες τις αστικές περιοχές της Ελλάδας για παραγγελίες άνω των 60 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου