Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

We love Women @ Golden Hall



O μήνας Οκτώβριος στο Golden Hall είναι αφιερωμένος στη γυναίκα.
Από τις 11.10 έως και τις 3.11 η ομορφιά, η μόδα, ο αθλητισμός και το στυλ βρίσκουν τη θέση τους στο Golden Hall και μας προτείνουν τα νέα trends της χρονιάς, τα μυστικά των ειδικών καθώς και συναρπαστικές δραστηριότητες.  

Ένα μοναδικό Fashion Show με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Καγιά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 01 Νοεμβρίου, μεταφέροντας όλους τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου σε ρυθμούς catwalk, σε ένα all day event, με fashion προτάσεις από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου, τα καλύτερα outfits για υπέροχες εμφανίσεις και ένα μοναδικό cocktail party.
Οι επισκέπτριες του Golden Hall θα μπορούν να συνομιλήσουν με ειδικούς ομορφιάς για νέες τεχνικές μακιγιάζ, να παρακολουθήσουν makeup lessons από εξειδικευμένες ομάδες makeup artists και να γνωρίσουν νέα καλλυντικά και αρώματα, κερδίζοντας πλούσια δώρα, από τα καταστήματα attica & Sephora.
Θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πιο hot fashion tips και τους κατάλληλους συνδυασμούς για μία ανανεωμένη γκαρνταρόμπα, στο χώρο του Fashion Workshop by Vicky Kaya και να λάβουν μέρος στον πιο fashion διαγωνισμό στο facebook για να κερδίσουν μία exclusive φωτογράφηση και να αποκτήσουν το δικό τους καλλιτεχνικό πορτραίτο.
Επίσης, θα μπορούν να ζήσουν καθημερινά τη μοναδική εμπειρία μιας επαγγελματικής φωτογράφησης, σε ειδικά διαμορφωμένο studio στο Golden Hall  και να πρωταγωνιστήσουν στις οθόνες του Εμπορικού, ενώ γνωστοί προσωπογράφοι θα αποτυπώνουν το πορτρέτο τους μέσα από την καλλιτεχνική τους ματιά.
Επιπλέον, το τηλεοπτικό κανάλι Body Balance και τα γυμναστήρια Holmes Place συνεργάζονται και δημιουργούν δραστηριότητες ευεξίας και ενέργειας όπως yoga, pilates, fitness, χορό, διαλογισμό και σεμινάρια υγείας και διατροφής,
ενώ για τους μικρούς μας φίλους το Golden Hall συνεχίζει να πραγματοποιεί ενέργειες που εξασκούν τη δημιουργικότητά τους αλλά και τη φαντασία τους. Το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Kid’s Arts & Crafts», συνεχίζει να μαθαίνει την τέχνη της χειροτεχνίας, ενώ το θεατρικό εργαστήρι με την Κάρμεν Ρουγγέρη και τους συνεργάτες της, αλλά και το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα του μικρού θεάτρου που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Golden Hall, συνεχίζουν τις «περιπλανήσεις» των μικρών μας φίλων.  

Τέλος το κατάστημα DPAM φέρνει για τους μικρούς του φίλους, το ζωάκι σουρικάτα της τον Τσιλντ για να παίξει μαζί τους και να τους προσφέρει πλούσια δώρα, ενώ τα τουβλάκια LEGO® DUPLO® δεν ήταν ποτέ πιο διασκεδαστικά, ενδυναμώνοντας μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι την αντίληψη των παιδιών για τα σχήματα και τα χρώματα.
Golden Hall.. First of all!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου