Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Graduation Party @ Fashion Workshop by Vicky Kaya



Με ένα φαντασμαγορικό πάρτι η Βίκυ Καγιά «αποχαιρέτησε» τους μαθητές του Fashion Workshop By Vicky Kaya που ολοκλήρωσαν με επιτυχία των κύκλο σπουδών τους  σε μία αποφοίτηση που τα είχε όλα, μόδα, στυλ, τραγούδι, χορό αλλά και πολύ συγκίνηση.
Μια έκθεση με τις δημιουργίες των μαθητών της σχολής, που επιμελήθηκε η ιστορικός τέχνης Έλενα Μαυρομιχάλη, περιέβαλε το χώρο, δημιουργώντας την απόλυτη fashion ατμόσφαιρα. Η Βίκυ Καγιά, καλωσόρισε τους καλεσμένους τους, και κάλεσε τις μαθήτριες να παραλάβουν το πτυχίο τους, απένειμε δύο υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε δύο καινούργιες συνεργασίες, με την Mod'Art International που υπογράφει το Fashion Design, Creation & Styling στο νέο πρόγραμμα της σχολής, και τον σχεδιαστή μόδας Χάρη Χουρμούζη από τον οίκο Χάρη και Άγγελο που θα διδάσκει στην σχολή Fashion Design & Creation.
Οι εκλεκτοί καλεσμένοι που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση της αποφοίτησης στο Fashion Workshop by Vicky Kaya, αγκάλιασαν του απόφοιτους και τους ευχήθηκαν τα καλύτερα για την μοναδική καριέρα που ανοίγεται μπροστά τους στο χώρο της μόδας.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη συναυλία των Wedding Singers οι οποίοι έδωσαν το δικό τους ρυθμικό παλμό. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μοναδικά παγωτά Häagen-Dazs και κρασί Τσάνταλη, ενώ οι μαθήτριες που αποφοίτησαν παρέλαβαν δύο ξεχωριστές goody bags, από τη Lipton & τη Libresse της εταιρείας SCA.
Ας ευχηθούμε, λοιπόν, καλή σταδιοδρομία στους απόφοιτους και καλή αρχή στους νέους μαθητές, και ας ελπίσουμε πως το Fashion Workshop By Vicky Kaya θα συνεχίζει να δημιουργεί fashion statements με τα projects του και τις εκδηλώσεις του. 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου