Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

TONI&GUY: Η απόλυτη εμπειρία hairstyling σας περιμένει μόνο στα HondosCenter!



 
Το βρετανικό fashionloverbrandTONI&GUY, που αγαπήθηκε από εκατομμύρια γυναίκες για το ακαταμάχητο στυλ και το μοναδικό ύφος που προσδίδει σε κάθε τους εμφάνιση …  σας προσφέρει μοναδικές εκπλήξεις στα καταστήματαHondosCenterκαι σας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά γύρω από την περιποίηση και το styling των μαλλιών σας.

Ελάτε να ζήσετε από κοντά τη μοναδική εμπειρία Toni&Guy, που θα διαρκέσει έως τις 12/10, με προσφορά γνωριμίας30% για όλα τα προϊόντα της σειράς. Παράλληλα, σε επιλεγμένα καταστήματα HondosCenter1 θα βρίσκονται οι εξειδικευμένες hairstylistsToni&Guyγια να σας χτενίσουν τα μαλλιάκαι νασας δώσουνσυμβουλές περιποίησης&styling.
Η κορύφωση των εκδηλώσεωνέρχεται με την παρουσία του HairStylist των celebrities Παντελή Τουτουντζή, στα καταστήματα της Ερμού στις 11/10 μεταξύ 16.00-20.00 και Γλυφάδας στις 12/10 μεταξύ 13.00-17.00,ο οποίος θα σας συστήσει στα hottest TONI&GUY HairTrends και θα δώσειbeautytips για τη σωστή εφαρμογή των προϊόντων σύμφωνα με τις τάσεις του 2013-2014.
Μάθετε περισσότερα στο www.facebook.com/HairMeetWardrobeGR    
Το TONI&GUY αναγνωρίζει ότι το hairstyle είναι βασικό στοιχείο κάθε εμφάνισης και απευθύνεται σε hairfashionistas που εμπνέονται από τη μόδα, ενώοι στιλιστικές τους εμφανίσεις συνοδεύονται πάντα από τα αντίστοιχα TONI&GUYhairstyles.
Ελάτε να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία TONI&GUY μόνο στα καταστήματα HondosCenter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου