Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

14η Athens Xclusive Designers Week - 4η ημέρα




Celebrities στην πασαρέλα, φουτουριστικά μαγιό, έθνικ και rock προτάσεις αλλά και μαθήματα κομψότητας από τον οίκο Escada, ολοκλήρωσαν την AXDW!
 

 
 
 
 

 

 
 
 
 
 



 
 
 

 
 
 

 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

 

 



 

 

 

 

 

Με πλήθος λαμπερών καλεσμένων ολοκληρώθηκαν οι επιδείξεις της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week, στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, με τις προτάσεις 5 σημαντικών Ελλήνων σχεδιαστών για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 επι της πασαρέλας και πολλά παράλληλα δρώμενα.

Ο Konstantinos Mitrovgenis παρουσίασε τη συλλογή μαγιό Life, με φουτουριστικά στοιχεία, έντονα χρώματα και πρωταγωνίστρια την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Το στυλιστικό στοιχείο που απογείωσε το concept της επίδειξης ήταν τα σκουφάκια κολύμβησης που φορούσαν όλα τα μοντέλα!

Το δίδυμο των Celebrity Skin ενθούσιασε τους καλεσμένους της εκδήλωσης με χειροποίητες, θεατρικές δημιουργίες και εντυπωσιακά αξεσουάρ σε τόνους nude, μαύρου, λευκού αλλά και πινελιές κόκκινου. Φυσικά, οι επώνυμοι που περπάτησαν στην πασαρέλα τράβηξαν τα βλέμματα: Κατερίνα Στικούδη, Νίνα Λοτσάρη, Τζένη Μπότση, Άντα Λιβιτσάνου, Ελένη Καρποντίνη, Μυρτώ Κάζη, Κατερίνα Τσάβαλου, Courtney κα απογειώσαν την επίδειξη της συλλογής Raw!

O Panos Apergis παρουσίασε τη νέα του συλλογή με βασικό στοιχείο το βιομηχανικό δέρμα με laser cut, που του δίνει την αίσθηση της δαντέλας και με έθνικ αναφορές και έντονα χρώματα!

Ο Γιάννης Τόγκος παρουσίασε μια ιδιαίτερη συλλογή για τον οίκο Kathy Heyndels, η οποία βασιζόταν στο συνδυασμό rock & chic! Highlight της επίδειξης, η εντυπωσιακή έναρξη με ένα Belvedere fashion moment: Μια μαύρη ημιδιάφανη εσάρπα ειδικά σχεδιασμένη για τη Belvedere από τον οίκο Kathy Heyndels, συνδυάστηκε με ένα υπέρκομψο φόρεμα της συλλογής, εξέπληξε ευχάριστα τους καλεσμένους και έδωσε το ρυθμό για τη συνέχεια της επίδειξης! Την επίδειξη έκλεισε η Κατερίνα Στικούδη με ένα πανέμορφο νυφικό!

Η βραδιά έκλεισε με την επίδειξη του οίκου ESCADA για τη συλλογή Resort 2014, η οποία παρουσιάστηκε για 1η φορά παγκοσμίως στη 14η AXDW! Η Bettinα Hammerl, Brand Director του οίκου, με επιτελείο 6 ατόμων, παρουσίασε ιδιαίτερα κομψές δημιουργίες που καθήλωσαν τους καλεσμένους: κοστούμια και φορέματα, πουκάμισα και μαντό σε άσπρο, μαύρο, κόκκινο, κίτρινο και μπλε με ιδιαίτερα prints!

Πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι τίμησαν με την παρουσία τους την 4η ημέρα των επιδείξεων: Κάλλια Μπακογιάννη, Ειρήνη Γερουλάνου, Άρτεμις Σταϊκούρα, Εμμανουέλα Παυλίδη, Πόπη Χαριτάτου, Deux Hommes, Μάκης Τσέλιος, Ζενίλντα, Master Tempo, Μαριάντα Πιερίδη, Θωμαή Απέργη, Νίκος Γκάνος, Κατερίνα Κόκλα, Γιάννης Καζανίδης, Παναγιώτα Βλαντή, Έλσα Τόλη, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Μαρία Ανδρούτσου, Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη, Αχιλλέας Χαρίτος, Φρόσω Ράλλη, Vegas, Όλγα & Γωγώ Φαρμάκη κα



Η Athens Xclusive Designers Week, που πάντα στηρίζει ουσιαστικά την Ελληνική μόδα, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες σχεδιαστές, του Μιχάλη Ασλάνη και να αποδώσει τον ελάχιστο δυνατό φόρο τιμής στη 40χρόνη πορεία του στην Ελληνική μόδα, δημιούργησε ένα ειδικό εκθεσιακό αφιέρωμα, το οποίο ήταν ανοικτό στο κοινό για όλες τις ημέρες της διοργάνωσης.

Παράλληλα, η Athens Xclusive Designers Week για 1η φορά, διοργάνωσε ένα διαγωνισμό σχεδίου, ανοικτό στο κοινό, που θα δώσει την ευκαιρία σε ένα ταλάντουχο σχεδιαστή να συμμετάσχει στα New Designers Awards της επόμενης διοργάνωσης. Κατά τη διάρκεια του 4ημέρου, κάθε ώρα, 10 διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να σχεδιάσουν ένα σχέδιο ρούχου, που θεωρούν αντιπροσωπευτικό του ύφους και του ταλέντου τους, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της διοργάνωσης, ένα «ατελιέ» δημιουργίας με όλες τις απαραίτητες γραφικές ύλες, που προσφέρει η Buldoza. Τα σχέδια που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του 4ημέρου, θα συγκεντρωθούν και θα αναρτηθούν σε ειδικό application στη σελίδα της AXDW στο facebook,  όπου θα πραγματοποιείται ψηφοφορία από το κοινό για ένα μήνα!

Η Belvedere Vodka, η super premium βότκα από την Πολωνία, στηρίζει τη μόδα και τους δημιουργούς της και γίνεται Επίσημος Χορηγός της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας! Οι bartenders της Belvedere επιμελήθηκαν μοναδικά cocktails ειδικά διαμορφωμένα για τη διοργάνωση, καθ’ όλη τη διάρκεια του 4ημέρου!



Τα μακιγιάζ των επιδείξεων της AXDW έγινε με προϊόντα της γαλλικής μάρκας επαγγελματικού μακιγιάζ Make Up For Ever, που διατίθεται αποκλειστικά στα Sephora. Την επιμέλεια του μακιγιάζ ανέλαβε η σχολή FREDDY MAKE UP STAGE, με επικεφαλής τον Freddy Kalobratso.

Το hair styling των επιδείξεων της AXDW έγινε με τα προϊόντα του βρετανικού fashion lover brand Toni & Guy, που αγαπήθηκε από εκατομμύρια γυναίκες για το ακαταμάχητο στυλ και το μοναδικό ύφος που προσδίδει σε κάθε τους εμφάνιση! Την επιμέλεια του hair styling έχει αναλάβει όπως κάθε σεζόν η σχολή κομμωτικής Diamantopoulos, με επικεφαλής τον Βασίλη Διαμαντόπουλο.



Κατά τη διάρκεια της 14ης AXDW, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ευεργετικές ιδιότητες του πόσιμου θαύματος, του κορυφαίου πόσιμου κολλαγόνου, Collagen Pro-Active, τόσο στην υγεία όσο και στην ομορφιά!

Λαχταριστά και 100% φυτικά ροφήματα και επιδόρπια Alpro, πλούσια σε ασβέστιο και βιταμίνες, εκ φύσεως χαμηλά σε λιπαρά, έδωσαν γεύση στις μέρες των επιδείξεων, καλώντας μας να ζήσουμε στο πιο όμορφο σώμα μας!

Όλες τις ημέρες της διοργάνωσης δυναμικά DJ sets από τον ραδιοφωνικό σταθμό Athens Deejay 95.2 έδωσαν το μουσικό ρυθμό στη μεγάλη «γιορτή» της μόδας!

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της διοργάνωσης ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα και στις επίσημες σελίδες της στα social media:



www.axdw.gr    facebook.com/axdweek    twitter.com/AXDWeek youtube.com/AXDWeek     instagram.com/axdweek   pinterest.com/axdweek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου