Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Start moving the ice: Let it snow

 

Η Bershka λανσάρει την τρίτη κολεξιόν της αθλητικής σειράς “Start Moving”. Αυτή τη φορά είναι αφιερωμένη στις δραστηριότητες του χειμώνα και περιλαμβάνει ρούχα για αυτούς που, μεταξύ άλλων, απολαμβάνουν τα χειμερινά σπορ. Το snowboard είναι η βασική έμπνευση της κολεξιόν “The Ice”.

Τα ρούχα έχουν σχεδιαστεί για ακραίες συνθήκες, από τεχνικά και αδιάβροχα υφάσματα για την προστασία του σώματος από την υγρασία και το κρύο, που προσφέρουν ζεστασιά και απαλότητα. Για μια ακόμα φορά, η σειρά Start Moving αποτελείται από λειτουργικά και τεχνικά κομμάτια με σχέδια σε έντονους χρωματισμούς, όπου το πορτοκαλί, τα digital prints σε μπλε και πράσινο ταιριάζουν με τα πιο εκτυφλωτικά λευκά.
Η υπόλοιπη κολεξιόν αποτελείται από βασικά κομμάτια κατάλληλα για σπορ, όπως κολάν, top με βάτες, φούτερ και υπερμεγέθη κολεγιακά t-shirts. Ένα νέο χαρακτηριστικό στοιχείο είναι τα έντονα τυπώματα και τα ιδιαίτερα φινιρίσματα σε κάποια ρούχα, που προσθέτουν μια αίσθηση απαλότητας και ζεστασιάς.
Τα αξεσουάρ και τα παπούτσια παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στην κολεξιόν. Ξεχωρίζουν τα αθλητικά παπούτσια με πολλά χρώματα, που συνδυάζονται τέλεια με απαλές μάλλινες τσάντες. Το κασκέτο από neoprene είναι το τέλειο αξεσουάρ για ένα σικ αθλητικό look.
Διαθέσιμα από τις 15 Οκτωβρίου στα καταστήματα και online.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου