Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Η νέα συλλογή ARTISTRY™ Galaxy Collection φέρνει λάμψη και μαγεία στην φθινοπωρινή σας παλέτα

Οι φετινές τάσεις της μόδας για τη νέα σεζόν θέλουν τα βλέμματα στραμμένα όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στο μακιγιάζ.

Η νέα συλλογή ARTISTRY™ Galaxy Collection χαρίζει φως και ουράνια λάμψη σε κάθε εμφάνισή σας είτε πρόκειται για εκθαμβωτικό disco look, είτε για τολμηρό Burlesque ή εντυπωσιακό nude look με τονισμένες βλεφαρίδες.
Με άρωμα από τις πασαρέλες της Νέα Υόρκης, του Παρισιού και του Μιλάνο, η νέα συλλογή της ARTISTRY™ απογειώνει το μακιγιάζ με γήινες λαμπερές αποχρώσεις και μπρονζέ πινελιές, χαρίζοντας ομορφιά που φτάνει πέρα από τα αστέρια.
Λαμπερά κόκκινα χείλη, χρυσαφένια μάγουλα, βλέμμα που μαγνητίζει με smokey αποχρώσεις και πινελιές μάσκαρας: με τη limited edition συλλογή της ARTISTRY™ το φετινό μακιγιάζ γίνεται προσωπική υπόθεση. Η πλούσια παλέτα της Galaxy Collection σας επιτρέπει να παίξετε με τα χρώματα και να δημιουργήσετε το δικό σας look, επιλέγοντας μέσα από μεταλλικές καφέ αποχρώσεις για τα μάτια, ροζ και μπεζ aurora χρωματισμούς για τα μάγουλα και λαμπερά κόκκινα ή μπεζ lip gloss για αστραφτερό τελείωμα.


Τολμηρό smokey eye
Για ακαταμάχητο smokey eye η Galaxy Collection διαθέτει την παλέτα Eye Shadow Quad με σκιές σε πλούσιο μωβ και βαθύ καφέ χρώμα. Για ακόμη πιο βαθύ βλέμμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μαύρη σκιά κατά μήκος του πάνω και κάτω βλεφάρου. Για ιδανικό τελείωμα σχηματίστε το περίγραμμα του ματιού με το ARTISTRY™ Ebony Automatic Eye Pencil. Ολοκληρώστε το look με την Aurora Illuminator Powder για έξτρα λάμψη στα μάγουλα και το πρόσωπο και τη μπεζ απόχρωση του Ultraviolet Dual-Ended Lip Gloss για απαλά «υγρά» χείλη.


Μυστηριώδες nude
Τονίστε τα ζυγωματικά με τη καφέ απόχρωση της ARTISTRY™ Aurora Illuminator Powder. Στα βλέφαρα εφαρμόστε τη μπεζ σκιά από την παλέτα Eye Shadow Quad και ολοκληρώστε με τη μπεζ απόχρωση του Ultraviolet Dual-Ended Lip Gloss.
 


Φλογερά χείλη
Απλό και σικ, αυτό το look χρειάζεται έντονα κόκκινα χείλη. Γυαλιστερά και έντονα, τραβάνε τα βλέμματα. Για μοναδικό αποτελέσματα χρησιμοποιείστε το Red Hot Dual-Ended Lip Gloss. Συμπληρώστε με μπεζ ή καφέ αποχρώσεις σε μάτια και μάγουλα.


Έντονο βλέμμα
Η τελευταία τάση στις πασαρέλες θέλει έντονο βλέμμα με μακριές, πυκνές, έντονες βλεφαρίδες για βλέμμα που κόβει την ανάσα. Το “spider legs” look δίνει ένα θεατρικό αποτέλεσμα με βλεφαρίδες που πλαισιώνουν τέλει α το πρόσωπο. Εφαρμόστε την ARTISTRY™ Length & Definition Mascara της κλασσικής σειράς ARTISTRY™, στο πάνω και κάτω βλέφαρο και ολοκληρώστε με το ARTISTRY™ Ebony Automatic Eye Pencil για ακόμη πιο αισθησιακό βλέμμα.

Η νέα ARTISTRY™ Galaxy Collection αποτελείται από
• Eyeshadow Quad – σετ σκιών
- Highlighter
- Brown Eyeshadow
- Purple Eyeshadow
- Black Liner
• Dual-ended Lip Glosses
- Red Hot
- Ultra Violet
• Aurora Illuminating Powder

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου