Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Καταπραϋντική σειρά με Starflower της Neal’s Yard Remedies



Οι ‘πρώτες βοήθειες’ για το ευαίσθητο δέρμα


Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2013.-
Η μολυσμένη ατμόσφαιρα και σκληρά συνθετικά απορρυπαντικά στρεσάρουν την επιδερμίδα και προκαλούν ερεθισμούς και κοκκινίλες. H καταπραϋντική σειρά με Starflower (Μποράντζα) της Neal’s Yard Remedies είναι ειδικά μελετημένη για το ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα.  Η δερματολογικά ελεγμένη, άοσμη σειρά με Starflower της Neal’s Yard Remedies για ευαίσθητα δέρματα έχει αποδειχθεί ότι είναι ήπια και απαλή για όλους τους τύπους δέρματος- ακόμη και τους πιο ευαίσθητους!
                                                                                                          
                                          

Τα κύρια συστατικά της σειράς με Starflower:

Καταπραυνει και ηρεμεί:
Το
Starflower (γνωστό και ως Μποράντζα) είναι πολύ γνωστό για τις αντι –φλεγμονώδεις ιδιότητές του ενω είναι το φυτό με την μεγαλύτερη συγκέντρωση GLA (Γάμμα Λινολεϊκό Οξύ). Το GLA παίζει ζωτικό ρόλο στην αποκατάσταση  της υγρασίας του δέρματος  που το κάνει ιδανικό για το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα ειδικά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Προστατεύει:
Το Έντελβαις είναι ιδανικό για την προστασία του δέρματος ενάντια στους ρύπους του περιβάλλοντος, καθώς έχει αναπτύξει ιδιαίτερες ιδιότητες προσαρμογής στο αντίξοο φυσικό περιβάλλον που αναπτύσεται. Ένα 100% φυσικό αντιγηραντικό για ώριμες και ερεθισμένες επιδερμίδες  με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που βοηθά να ενδυναμωθούν τα τοιχώματα των αγγείων, μειώνοντας έτσι τις κοκκινίλες.

Δυμανώνει:
Ο κύριος λόγος των ερεθισμών του δέρματος είναι το σπάσιμο της εξωτερικής του στοιβάδας .  Τα πλούσια σε λιπαρά οξέα συστατικά της σειράς με Μποράντζα βοηθούν στην αναδόμηση της προστατευτικής στοιβάδας του δέρματος  ώστε να μειώνονται οι εξάρσεις και να ενισχύεται το δέρμα.

Μειώνει την ερυθρότητα και τη φλεγμονή:
Η γλυκόριζα είναι γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι το γλυκυρρητινικό οξύ που περιέχει βελτιώνει την ενυδάτωση και καταπραΰνει τη φλεγμονή ενώ ηρεμεί το δέρμα και μείωνει την ερυθρότητα. Επίσης ομαλοποιεί το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και μειώνει τις πανάδες.

 

H καταπραϋντική σειρά με Starflower της Neal’s Yard Remedies περιλαμβάνει:

1. Soothing Starflower Daily Moisture
Ενυδατική Κρέμα Ημέρας με Starflower  € 39.50 / 100 ml
2. Soothing Starflower Cleansing Milk
Γαλάκτωμα Καθαρισμού με Starflower € 31.20 / 185 ml
3. Soothing Starflower Daily Essence
Καταπραϋντικό απόσταγμα Starflower Daily Essence € 69.90 / 30 ml

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου