Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Nέες συνεργασίες Camper Together για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2013


Camper Together with mintdesigns

Η συλλογή Twins by mintdesigns, σε συνεργασία με το γνωστό fashion brand mintdesigns, επικεντρώνεται στο συνδυασμό φόρμας και χρώματος. To κεντρικό concept “Walking with chairs” τονίζει τις ομοιότητες μεταξύ εμβληματικών καρεκλών και των παπουτσιών της Camper, τονίζοντας την άνεση και την λειτουργική ανατομία με τη χρήση διαφορετικών υλικών όπως δέρμα, ξύλο & ύφασμα.

Camper Together with Kvadrat

Ανανεώνοντας το κλασικό μοντέλο Pelotas της Camper, η συνεργασία με τη δανέζικη εταιρεία υφασμάτων KVADRAT δημιουργεί ένα νέο urban look τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες, συνδυάζοντας το κλασικό & αυθεντικό με την ανεπιτήδευτη χρήση χρωματιστών tweed υφασμάτων.

Camper Together with Capara

Στην πρώτη συνεργασία τους με την Camper οι αδερφές Capara δημιούργησαν δύο είδη φλατ παπουτσιών, ένα ροζ T-bar και μια μαύρη μπαλαρίνα, εξισορροπώντας την ανθεκτικότητα με την κομψότητα. Οι λεπτές, καμπυλωτές σιλουέτες τους συνδυάζονται άψογα με τη δίχρωμη λαστιχένια σόλα, η οποία καλύπτει μερικώς το παπούτσι, χαρίζοντάς του προστασία, άνεση αλλά και επιπλέον στυλ.


Camper Together with Romain Kremer


Για τη φετινή συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας της Camper, ο Romain Kremer σχεδίασε δύο γυναικεία ankle boots, το καθένα με διαφορετικό ύψος στο τακούνι. Τα δύο διαφορετικά στυλ εκφράζουν την ίδια απλότητα που υπάρχει σε αυτήν τη τεχνικά ραφιναρισμένη, σοφιστικέ αλλά και προσωπική συλλογή.

Camper Together with Bernhard Willhelm


Οι δημιουργίες του Bernhard Willhelm για την κολεξιόν της Camper Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013 περιλαμβάνουν ένα νέο εξελιγμένο unisex sneaker που λέγεται «Everest». Συνδυάζει άψογα το πρωτότυπο μονόχρωμο επάνω μέρος του με το πιο ογκώδες δίχρωμο κάτω. Η τελευταία δημιουργία του Willhelm περιλαμβάνει μία δίχρωμη μπότα υψηλής ποιότητας η οποία είναι φτιαγμένη από μαλακό suede δέρμα έμπνευση του σχεδιαστή από τις cowboy μπότες αλλά ταυτόχρονα πιο άνετη ώστε να μπορεί να φοριέται καθημερινά.

Camper Stores
• Αναγνωστοπούλου 23 & Ηρακλείτου, Κολωνάκι, τηλ. 2103640052
• Ερμού 34, Αθήνα, τηλ. 2103240050
• Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, τηλ. 216890903
• Τσιμισκή 74, Θεσσαλονίκη 2310224650

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου