Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Δυναμικός Σεπτέμβριος στο AVENUE




Ιδιαίτερα δραστήριος είναι ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου στο  Εμπορικό Κέντρο AVENUE, περιλαμβάνοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με τα Looney Tunes, με πολλά παιχνίδια, κατασκευές αλλά και δώρα που προσέφεραν οι εταιρίες ΔΙΑΚΑΚΗΣ, SPRINZIO, SEPTONA και το Τμήμα Καλλυντικών του Φαρμακείου του AVENUE. Μαζί όμως πλήθος προωθητικών ενεργειών και φυσικά κοινωνικών δράσεων, προσανατολισμένων στην οικογένεια, περίμεναν τους επισκέπτες του.


Ήδη πραγματοποιήθηκε το special event oral care, της εταιρίας Pierre Fabre για την παιδική οδοντόκρεμα Elgydium, με στόχο την ενημέρωση μικρών και μεγάλων γύρω από την στοματική υγιεινή, μέσα από το παιχνίδι σε ένα υπέροχο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Ειδικοί επιστήμονες ενημέρωναν παιδιά και γονείς και έδιναν υπέροχα δώρα.

Ο αγαπημένος Παιδότοπος Volta Fun Town φρόντισε επίσης να διοργανώσει μια σειρά από special events για την περίοδο του Back to School που ολοκληρώνονται αυτήν την Παρασκευή με το σεμινάριο School Style, όπου τα παιδιά μαθαίνουν να φτιάχνουν το δικό τους t-shirt και όχι μόνο.

Εξίσου διασκεδαστικό θα είναι και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου σε εκδήλωση που θα διοργανώσει το κατάστημα Lapin House σε συνεργασία με τα Kickers, στο AVENUE. Οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ημέρα διασκέδασης με τον Παπουτσωμένο Γάτο και πολλά άλλα παιχνίδια και να κερδίσουν το αγαπημένο τους ζευγάρι παπούτσια Kickers.

Ακόμα από το ημερολόγιο του AVENUE, δε θα μπορούσε να λείπει η ανταπόδοση στο συνάνθρωπο, στην οποία επενδύει διαχρονικά, φιλοξενώντας στις 20 Σεπτεμβρίου  τη ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER της  ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ στα πλαίσια δράσεων για την ομώνυμη Παγκόσμια Ημέρα για τη Νόσο Alzheimer. Στο πλαίσιο της δράσης θα ενημερώνεται το κοινό και θα διεξάγεται δωρεάν test μνήμης από το επιστημονικό προσωπικό, σε όποιον το επιθυμεί.

Τέλος, στις 21 Σεπτεμβρίου το AVENUE συμπράττει με το  ΣΚΑΪ στην προσπάθεια με τίτλο «ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ» για συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά άπορων πολύτεκνων οικογενειών και τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.


Μια ώρα AVENUE τη μέρα, για να κάνει ο Σεπτέμβρης την καλύτερη πρεμιέρα!
AVENUE. Η πιο ωραία ώρα της ημέρας. Φιλικά, εύκολα, γρήγορα και με δωρεάν parking.


Εμπορικό Κέντρο AVENUE. Λεωφ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου