Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Fitness weekend στο Poseidonion Grand Hotel με τον παγκοσμίου φήμης trainer/wellness coach του Ομίλου Asian Spa, Eduardo Sierra Garcia




 Εν’ όψει του Spetses Mini Marathon (11-13/10), θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Σεπτεμβρίου, “Fitness Weekendστο βραβευμένο Poseidonion Grand Hotel, Φορέα Πρωτοβουλιών του Αγώνα.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αυτού, ο  διεθνώς αναγνωρισμένος Personal Trainer/Health & Wellness Coach του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat, Eduardo Sierra Garcia, θα παρέχει σε όσους πελάτες του ξενοδοχείου - αθλητές αγώνα δρόμου και κολύμβησης επιθυμούν να ενταχθούν στην Asian Spa @ Poseidonion Athletics Team, δωρεάν εξειδικευμένο training καθώς και συμβουλές για την διαδρομή και τα σημεία κλειδιά.

Κατά τη διάρκεια του training, οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες ανάλογα με το άθλημα και την φυσική τους κατάσταση και θα ακολουθήσουν συγκεκριμένο προπονητικό πρόγραμμα.

Με την επιστροφή στην Αθήνα, η προετοιμασία αυτή για την ομάδα Αsian Spa @ Poseidonion Athletics Team, θα συνεχιστεί με ένα εντατικό πρόγραμμα προπόνησης 3 εβδομάδων (4 φορές την εβδομάδα) μέχρι το Spetses Mini Marathon, με τον Eduardo Sierra Garcia. Το πρόγραμμα προπόνησης θα συνοδεύεται από εξειδικευμένο massage πριν και μετά τον προπονητικό κύκλο.

Αναφορικά με την διαμονή των συμμετεχόντων στο Fitness Weekend, το ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel προσφέρει ειδική τιμή δωματίου –από 76€/άτομο σε Deluxe Garden View δωμάτιο με πρωινό.

Στην ειδική τιμή δωματίου περιλαμβάνονται τα εξής προνόμια:
Εξειδικευμένο training με τον Personal Trainer/Health & Wellness Coach
Eduardo Sierra Garcia και στη συνέχεια εντατικό πρόγραμμα προπόνησης 3 εβδομάδων στην Αθήνα.
• Δικαίωμα χρήσης ειδικών τιμών και πακέτων σε wellness θεραπείες από τα Asian Spa Resorts του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat.

Οι εγγραφές για την Ομάδα Asian Spa @ Poseidonion Athletics Team ξεκίνησαν σήμερα 6/09 και λήγουν στις 20/09!

Για όσους επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα Αsian Spa @ Poseidonion Athletics Team μόνο για το εντατικό πρόγραμμα προπόνησης των τριών εβδομάδων με τον Eduardo Sierra Garcia, υπάρχει κόστος συμμετοχής.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ FITNESS WEEKEND:
Παρασκευή 20/09 Welcome Qs&As Session από Εκπρόσωπο της Οργανωτικής Επιτροπής & intro από τον Eduardo Sierra Garcia.
Σάββατο 21/09 & Κυριακή 22/09
10:00-11:30 Training ομάδας για αρχάριους – για τον αγώνα δρόμου 5km
12:00-13:30 Training ομάδας για προχωρημένους - για τον αγώνα δρόμου 5km
16:00-17:30 Training ομάδας για αγώνα δρόμου 25km
18:00-19:30 Training ομάδας για αγώνες κολύμβησης (2,5km & 5km)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου