Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη νέα γυναικεία συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013




Γλυκιά νοσταλγία, αέρινο μυστήριο, «άγρια γοητεία», διαχρονική κομψότητα και κλασικά καρό έρχονται να αναζωογονήσουν τη χειμερινή σας ντουλάπα
Τα Marks & Spencer καλωσορίζουν τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013  με τη νέα τους συλλογή και μας παρουσιάζουν τα πιο in fashion κομμάτια της σεζόν! Εξαιρετική ποιότητα, σικάτο design, στυλ που αποπνέει αυτοπεποίθηση & καινοτόμα υλικά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας σειράς των Marks & Spencer στα οποία μένουν πιστά! 
Η γλυκιά νοσταλγία και το αέρινο μυστήριο σε συνδυασμό με την «άγρια γοητεία» που κρύβει η κάθε γυναίκα είναι η βασική πηγή έμπνευσης της νέας κολεξιόν των Marks & Spencer για το Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013. Αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα σε απαραίτητο συστατικό για μια κομψή, all day εμφάνιση γεμάτη αυτοπεποίθηση μας παρουσιάζουν πέντε στυλ που θα κυριαρχήσουν στις τάσεις του χειμώνα.
Από την κομψότητα που αποπνέει η ρετρό γοητεία και το glamour, μιας Femme Fatale μέχρι το ανδρόγυνο στυλ, τη μίνιμαλ αισθητική & το λιτό σχεδιασμό του Modern Elegance, η νέα σεζόν υπόσχεται μια φρέσκια αίσθηση στο ντύσιμο του φετινού χειμώνα.
Εκλεκτά υφάσματα που αγκαλιάζουν τις γυναικείες καμπύλες, animal prints & ιδιαίτερα patterns σε απλές σιλουέτες αλλά και ιδιαίτερα γεωμετρικά σχέδια, έρχονται να συνθέσουν το Wild Opulence και να δώσουν τη «σοφιστικέ» ερμηνεία στο print. Στην άλλη όχθη βρίσκεται ο δυναμισμός & το μυστήριο του «πλούσιου» μπροκάρ και του luxe δέρματος που κρύβεται πίσω από το Dark Drama.
Η εντυπωσιακή κολεξιόν ολοκληρώνεται με ζεστά καρό, ματ φινιρίσματα & πλεκτά που θα σας ταξιδέψουν στη γενέτειρα του brand την Αγγλία με την τάση London Calling.

Femme Fatale ή Modern Elegance; Όποιο στυλ και αν επιλέξετε, από τη νέα συλλογή των Marks & Spencer Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013, το σίγουρο είναι ότι η νέα κολεξιόν έρχεται να σας αναζωογονήσει και να σας εμπνεύσει για μια συναρπαστική αλλαγή στην χειμερινή ντουλάπα μας.
Οι τάσεις της μόδας από τα Marks & Spencer για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2013
Modern Elegance



 











Καθαρό, απλό και εκλεπτυσμένο design με μια μικρή δόση ανδρικού glamour δημιουργεί μια εικόνα σύγχρονης κομψότητας. Η ενδυματολογική προσαρμογή αναδεικνύει τη γυναικεία σιλουέτα διατηρώντας μια θηλυκή ευαισθησία με luxe υφάσματα και απαλά χρώματα.


London Calling
 





Τα έντονα καρό, τα κομψά δέρματα και τα animal prints προσδιορίζουν το ανυπότακτο πνεύμα της ατομικότητας και συμπυκνώνουν την εμπιστοσύνη της σύγχρονης γυναίκας σε μια ζωντανή παλέτα του κόκκινου και του μαύρου.

Wild Opulence






Ένα πάντρεμα υφασμάτων και  χρωμάτων επηρεασμένο από την περιπλάνηση στο παγκόσμιο design. Tο κομψό στυλ συνδυάζεται με tonal, luxe δέρματα και faux γούνες στηρίζοντας την πληθωρικότητα των υλικών που τα συνθέτων η οποία αποτυπώνεται σε ένα δυναμικό κολάζ υφής και έμπνευσης.

Femme Fatale









Ο επαναπροσδιορισμός  της διαχρονικής γοητείας της art-house ηρωίδας μέσα από νοσταλγικές σιλουέτες που εντείνουν την αίγλη και την πολυπλοκότητα της femme fatale σε συνδυασμό με έντονα χρώματα και λεπτές υφές που τονίζουν απαλά τη γυναικεία μορφή.


Dark Drama






Ραφιναρισμένα  μορφή με έναν πλούτο χρώματος, υφής και εξωραϊσμού. Μια ρομαντική μελαγχολία συνοδεύει τα πολυτελή σχέδια αυτής της λαμπερής τάσης χαρίζοντας μια δραματική αίσθηση & στύλ στα βραδινά ενδύματα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου