Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Bershka Denim Premium Collection: Τζην για να φορεθούν και να φθαρούν



Το brand λανσάρει μια νέα κολεξιόν ανδρικών denim
Η Bershka προχωρά ένα βήμα παραπέρα την αγάπη της για τα denim και παρουσιάζει την τελευταία σειρά: μια ειδική κολεξιόν παντελονιών, μια γκάμα από πρωτοποριακά και καινοτόμα αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον τζην, για τους λάτρεις του denim. Περιλαμβάνονται τέσσερα διαφορετικά στυλ τζην για άνδρες, με ξεχωριστό concept που παρουσιάζονται σε ειδικό χώρο μέσα στα καταστήματα. Κάθε ρούχο έχει τη δική του ετικέτα με την ιδιαίτερη περιγραφή του. Θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα και online από τις 25 Σεπτεμβρίου.


Laser & Ozone Wash

Τζην φτιαγμένα με την τελευταία τεχνολογία μηχανημάτων Laser και Ozone, που δίνουν ειδικό εφέ και used look. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά και απορρυπαντικά για ένα ρούχο αειφόρο και φιλικό προς το περιβάλλον.
Δύο εκδοχές πλυμμένου για αυτό το στυλ, 100% βαμβακερό.
Selvedge Denim
Το Selvedge Denim είναι ένα τζην φτιαγμένο από το τελείωμα του υφάσματος, όπου φαίνεται η κλασική εξωτερική κόκκινη ραφή. Αυτό το μοντέλο έχει και μια denim ετικέτα πάνω στη θηλιά της ζώνης. Χρησιμοποιώντας ακατέργαστο ύφασμα, μειώνεται η χρήση νερού, ενώ το denim αποκτά το μοναδικό του vintage look με τον καιρό και τη χρήση.

Premium Wash

Για τους λάτρεις των ιδιαίτερων πλυσιμάτων, αυτό το denim αποκτά εφέ τριμμένου ή κατεστραμμένου, σκούρες ίνες ή σημάδια σκουριάς και άλλα πρωτότυπα εφέ που βοηθούν στο ξεθώριασμα του χρώματος. Οι τεχνικές αυτές δημιουργήθηκαν με υψηλής ποιότητας υφάσματα και φινίρισμα στο χέρι.

Recycled Denim

Αυτό το τζην φτιάχνεται από υπόλοιπα υφασμάτων που χρησιμοποιούνται για να δημιουργηθούν νέα ρούχα. Ανακυκλωμένα νήματα δίνουν διάφορους χρωματικούς τόνους και ιδιαιτερότητες στο ύφασμα, που συνδυάζονται με νέα βμαβακερά νήματα. Το ανακυκλωμένο βαμβακερό denim είναι ένας άλλος τρόπος για αειφόρα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.
Δύο εκδοχές πλυμμένου για αυτό το στυλ. Το γκρι με προσθήκη elastane και το μπλε 100% βαμβακερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου