Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

MAX&Co: Συλλογή Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015



Η συλλογή γυαλιών MAX&Co. φθινόπωρο/χειμώνας 2015 είναι αφιερωμένη στο χρώμα: παιχνιδιάρικα εφέ γκλίτερ, συνδυασμοί έντονων αντιθέσεων και χρωματικές διαβαθμίσεις.  Σύγχρονο σικ στυλ.



Γυαλιά ηλίου MAX&Co. 267/S και γυαλιά οράσεως MAX&Co. 269
Τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως σε φόρμα «μάτι της γάτας» με γκλίτερ βραχίονες.  Χαρακτηριστική μεταλλική πλακέτα με άρθρωση 45° μοιρών, το νέο διακριτικό στοιχείο.  Νέο κοφτό ακροβραχιόνιο εμπνευσμένο από τα αξεσουάρ της MAX&Co. 
Επιλογές χρωμάτων
Γυαλιά ηλίου MAX&Co. 267/S - μπορντό με γκλίτερ κόκκινους βραχίονες και γκρι φακούς, μπλε με γκλίτερ κόκκινους βραχίονες και γκρι ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα με γκλίτερ γκρι βραχίονες και μοβ φακούς, μαύρο με γκρι φακούς. 
Γυαλιά οράσεως MAX&Co. 269 - μαύρο γκλίτερ, μπλε με μαύρους βραχίονες, μπορντό με γκλίτερ μαύρους βραχίονες, γκρι με γκλίτερ ροζ βραχίονες. 




Γυαλιά ηλίου MAX&Co. 272/S και MAX&Co. 274/S
Τολμηρά στρογγυλεμένα γυαλιά σε φόρμα «μάτι της γάτας» με πολλαπλές στρώσεις ασετάτ και λεπτομέρειες σε έντονες αντιθέσεις.  Νέο κοφτό ακροβραχιόνιο εμπνευσμένο από τα αξεσουάρ της MAX&Co.
Επιλογές χρωμάτων
MAX&Co. 272/S - πορτοκαλί ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μπορντό/ροζ με σκούρους καφέ φακούς, γκρι/πράσινο με γκρι φακούς, γκρι αρζάν/γκρι με γκρι ντεγκραντέ φακούς, εφέ μαρμάρου με γκρι φακούς. 
MAX&Co. 274/S - μαύρο/ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, γκρι/λευκό με γκρι φακούς, καφέ/ροζ με σκούρους καφέ φακούς, πράσινο/ανοικτό πράσινο με σκούρους καφέ φακούς, σκούρο γκρι/ανοικτό γκρι με γκρι φακούς. 


Γυαλιά οράσεως MAX&Co. 273
Γυαλιά οράσεως σε φόρμα «μάτι της γάτας» με έντονες πολλαπλές στρώσεις ασετάτ.  Νέο κοφτό ακροβραχιόνιο  εμπνευσμένο από τα αξεσουάρ της MAX&Co.
Χρωματικές επιλογές - πράσινο/εφέ μαρμάρου, ταρταρούγα/πορτοκαλί, κόκκινο/εφέ μαρμάρου, μαύρο/εφέ μαρμάρου. 

Η συλλογή γυαλιών ηλίου MAX&Co. παράγεται και διανέμεται από το Safilo Grοup.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου