Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Έξυπνα, φωτεινά μάτια


Η Clinique παρουσιάζει το ΝΕΟ Clinique Smart Custom-Repair Eye Treatment.





Αν μια γυναίκα μπορεί να κάνει τουλάχιστον τέσσερα πράγματα ταυτόχρονα, το ίδιο μπορεί και η επιδερμίδα της. Το ΝΕΟ Clinique Smart Custom-Repair Eye Treatment κάνει αυτό ακριβώς για τις γυναίκες. Μια προηγμένη περιποίηση ματιών που φωτίζει ορατά, συσφίγγει, απαλύνει και μειώνει τις λεπτές γραμμές στο πόδι της χήνας. Παράλληλα, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση που βοηθά στην επανόρθωση της αφυδατωμένης επιδερμίδας, η οποία είναι πιο επιρρεπής στην κυτταρική φθορά. Αξιοποιώντας την «έξυπνη» τεχνολογία, το ΝΕΟ Clinique Smart Custom-Repair Eye Treatment είναι ενισχυμένο με ένα κοκτέιλ ισχυρών συστατικών που βοηθούν την επιδερμίδα να διατηρείται άνετη και δεκτική στα οφέλη των συστατικών. 

Καταπραΰνει τη φλεγμονή.

·         Το Εκχύλισμα Cladosiphon Okamuranus  που φύεται στην Οκινάουα της Ιαπωνίας, είναι ένα απαλό φύκι με ισχυρές αντι-ερεθιστικές ιδιότητες, ιδανικό για να καταπραΰνει την επιδερμίδα γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.
·         Το Εκχύλισμα Άλγης, διαθέτει εξαιρετικές καταπραϋντικές ιδιότητες, ώστε η επιδερμίδα να γίνεται πιο “δεκτική” στην επανόρθωση.






Επανορθώνει τη φθορά.
·         Η Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Ρυζιού και το Εκχύλισμα  Vitis Vinifera (Σταφύλι) αποτελούν ένα μίγμα εκχυλισμάτων που βοηθούν στην ενίσχυση της φυσικής διαδικασίας επανόρθωσης της επιδερμίδας, η οποία συχνά υποβαθμίζεται όταν η επιδερμίδα είναι αφυδατωμένη.
·         Το Sodium RNA είναι μια Τεχνολογία που στέλνει «Σήματα Επανόρθωσης» στην επιδερμίδα, τα οποία ενισχύουν την διαδικασία φυσικής κυτταρικής επανόρθωσης της επιδερμίδας, βοηθώντας στην εξάλειψη της φθοράς που προκαλείται από το στρες, την UV ακτινοβολία και άλλες επιβλαβείς επιθέσεις.

Πιο νεανική επιδερμίδα.
·         Το Acetyl Hexapeptide-8 και το Palmitoyl Hexapeptide-12 βοηθούν στην ενεργοποίηση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου, βοηθώντας έτσι στη μείωση γραμμών και ρυτίδων.
·         Η Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος, ένα φυσικό πολυπεπτίδιο υψηλής ποιότητας και πλούσιο σε αμινοξέα, μειώνει την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων, χαρίζοντας στην επιδερμίδα πιο σφριγηλή και πιο ελαστική όψη.

Φωτεινότητα και ακτινοβολία.
·         Το Εκχύλισμα Δαμάσκηνου χαρίζει φωτεινότητα στα θαμπά και κουρασμένα μάτια, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο ξεκούραστα και νεανικά.
·         Τα Εκχυλίσματα Morus Nigra, Scutellaria Baicalensis και Vitis Vinifera (Σταφύλι) προσφέρουν φωτεινότητα και πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.
·         Το Ascorbyl Glucoside είναι ένα ισχυρό, αλλά ταυτόχρονα ήπιο παράγωγο Βιταμίνης C, το οποίο βοηθά στη αντιμετώπιση της θαμπάδας στην περιοχή κάτω από τα μάτια.
·         H Γλυκοζαμίνη βοηθά στην ενίσχυση της ανανέωσης των κυττάρων στα εξωτερικά στρώματα της επιδερμίδας και τη μείωση της επιφανειακής θαμπάδας.

Τέλεια ενυδάτωση.
·         Το Υαλουρονικό Οξύ προσελκύει και δεσμεύει μόρια νερού για τη διψασμένη επιδερμίδα.
·         Τα Εκχυλίσματα Αγγουριού, Ηλιοτρόπιου και Κριθαριού αποτελούν ένα σύμπλοκο που διαθέτει υπερ-ενυδατικά λιπαρά οξέα και διατηρούν την επιδερμίδα άψογα ενυδατωμένη.

Λεπτομέρειες.
Το ΝΕΟ Clinique Smart Custom-Repair Eye Treatment είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και όλες τις εθνικότητες. Εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα γύρω από την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανομένων των βλεφάρων.

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100 % Χωρίς Άρωμα.
Τι σημαίνει αυτό; Αρχικά, δημιουργούμε χωρίς γνωστά αλλεργιογόνα. Κατόπιν ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 ανθρώπους. Αν έστω και μία από αυτές τις 7200 εφαρμογές έχει κάποια αλλεργική αντίδραση, ξεκινάμε πάλι από την αρχή.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ομάδα Clinique:

Νίκη Γκάγκαρη – Product Manager Clinique
Μάχη ΚαμπανέλλουMarketing Manager Clinique                                                     
Αγγελική ΑνδρέουBrand Manager Clinique

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου