Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Η Clinique παρουσιάζει το ΝΕΟ Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer

Περιποίηση της επιδερμίδας με πολλαπλά οφέλη. Αυτό θα πει “έξυπνη” φροντίδα.
.





Τώρα η επιδερμίδα μας γίνεται πιο έξυπνη με το ΝΕΟ Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer, το επαναστατικό προϊόν περιποίησης που βοηθά στην ορατή επανόρθωση και πρόληψη της φθοράς της επιδερμίδας που προκαλείται από την βλαβερή UV ακτινοβολία και του επιθετικούς παράγοντες του περιβάλλοντος. Αξιοποιώντας την «έξυπνη» τεχνολογία, αυτή η νέα ενυδατική κρέμα ημέρας προστατεύει ενάντια στη βλαβερή UV ακτινοβολία, ενώ παράλληλα επανορθώνει ορατά τις γραμμές και ρυτίδες, την απώλεια ελαστικότητας, τη θαμπή και τραχιά όψη και τη μειωμένη λειτουργία της ασπίδας προστασίας της επιδερμίδας.



Η έξυπνη ασπίδα προστασίας.
·         Το Πολυαιθυλένιο δρα ως ασπίδα στην επιφάνεια της επιδερμίδας αποκρούοντας όλους τους παράγοντες UV, εμποδίζοντας την διείσδυση των αντηλιακών φίλτρων στην επιδερμίδα και άρα προστατεύοντας ενάντια σε κάθε πιθανή ευαισθησία ή ερεθισμό.
·         Το Avobenzone είναι ένα χημικό αντηλιακό φίλτρο το οποίο προσφέρει ευρεία προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA, οι οποίες αποτελούν τον τύπο της UV ακτινοβολίας που ευθύνεται για το σχηματισμό ρυτίδων.
·         Το Octisalate βοηθά στην απομάκρυνση των UVB ακτίνων που ευθύνονται για το σχηματισμό εγκαυμάτων.

Αναδόμηση και επανόρθωση.
·         Το Acetyl Hexapeptide-8 είναι ένα πεπτίδιο που βοηθά στην ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου, με αποτέλεσμα  οι ρυτίδες να μοιάζουν σαν να ανορθώνονται εκ των έσω.
·         Η Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος, ένα φυσικό πολυπεπτίδιο υψηλής ποιότητας και πλούσιο σε αμινοξέα, μειώνει την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων, χαρίζοντας στην επιδερμίδα πιο σφριγηλή και πιο ελαστική όψη, δίνοντάς της παράλληλα την ιδιότητα της «επαναφοράς».
·         Το Εκχύλισμα Πλαγκτόν, ένα ένζυμο επανόρθωσης που προέρχεται από το βυθό της θάλασσας, ενεργοποιείται από την ηλιακή ακτινοβολία και βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής κυτταρικής επανόρθωσης, ενώ καταπολεμά  τους παράγοντες πρόωρης γήρανσης.
·         Το Βούτυρο Murumuru, που παράγεται από τους φοίνικες murumuru της Βραζιλίας -πλούσιο σε λιπαρά οξέα- βοηθά στην ενδυνάμωση και επανόρθωση της ασπίδας προστασίας της επιδερμίδας.

Ενίσχυση και μεγιστοποίηση της υγρασίας.
·         H Γλυκοζαμίνη βοηθά στην ενυδάτωση και την απάλυνση των λεπτών, ξηρών γραμμών.
·         Το Υαλουρονικό Οξύ βοηθά αποτελεσματικά στην ικανότητα αναπλήρωσης του νερού στην επιδερμίδα, δημιουργώντας μία «δεξαμενή υγρασίας» η οποία δεσμεύει διαρκώς μόρια νερού. Παράλληλα, βοηθά στη φυσική παραγωγή νέων μορίων Υαλουρονικού Οξέος.
·         Η Καφεΐνη απομακρύνει τον ερεθισμό και βοηθά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας.
·         Η Γλυκερίνη, συνδυαστικά με την καφεΐνη, είναι ένα υδρόφιλο συστατικό, που βοηθά στην αποκατάσταση των επιπέδων υγρασίας για άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Καταπολέμηση ερεθισμών και λάμψη.
·         Το Εκχύλισμα Άλγης, μία καφέ άλγη που συναντάται στην παραθαλάσσια περιοχή της Βρεττάνης στη Γαλλία, χαρίζει λάμψη και αναδόμηση.
·         Το Εκχύλισμα Σπόρων Tamarindus Indica που παράγεται από τους καρπούς του τροπικού δέντρου Ταμάρινδου, είναι ένας πολυσακχαρίτης που διαθέτει καταπραϋντικές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση των ερεθισμών, προσφέροντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, λάμψη καθώς και πιο υγιή και νεανική όψη.

Λεπτομέρειες.
Το ΝΕΟ Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer είναι μια oil-free κρέμα που παρέχει προστασία από την UV ακτινοβολία, ενυδατώνει, χαρίζει λάμψη, ενώ παράλληλα επανορθώνει ορατά τη φθορά της επιδερμίδας. Διατίθεται σε 3 διαφορετικές συνθέσεις για τους τύπους επιδερμίδας Πολύ Ξηρές και Ξηρές, Ξηρές-Μικτές & Μικτές-Λιπαρές και Λιπαρές. Εφαρμόζεται το πρωί μετά το 3-Step σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100 % Χωρίς Άρωμα.

Τι σημαίνει αυτό; Αρχικά, δημιουργούμε χωρίς γνωστά αλλεργιογόνα. Κατόπιν ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 ανθρώπους. Αν έστω και μία από αυτές τις 7200 εφαρμογές έχει κάποια αλλεργική αντίδραση, ξεκινάμε πάλι από την αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου