Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Fran & Lili: Winter style


Η Fran & Lili υποδέχεται το φετινό χειμώνα και επιλέγει για εσάς όλα εκείνα τα must κομμάτια που θα αναδείξουν το στυλ σας.

 Γήινα μοτίβα & χρώματα για τα φορέματα, έκρηξη χρωμάτων για τα παλτό, καθαρές γραμμές στα πουκάμισα, δαντέλα & βελούδο, αλλά και μία συναρπαστική συνεργασία με την Milkwhite συνθέτουν τα κομμάτια του χειμερινού puzzle της Fran & Lili.
 Στις σελίδες της, η boutique υποδέχεται για ακόμα μία φορά, την Dahlia, την Kling, την Sister Jane , την Clic Jewels , την Magnit αλλά και την Erato Kouloubi δημιουργώντας μία πολυμορφική συλλογή από 60 και πλέον κομμάτια με ρούχα και αξεσουάρ που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ.  Τη συλλογή αυτή συμπληρώνει με 9 κομμάτια  η Milkwhite, ενισχύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ιδιαίτερο στυλ των ρούχων που προτείνει η boutique.
Ο φετινός χειμώνας μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητά μας, αφήνοντας πίσω τις ξέγνοιαστες ημέρες του καλοκαιριού, αλλά φέροντας μαζί του ένα μοναδικό στυλ. Ποιος δεν αγαπάει τα ζεστά πουλόβερ, τα υπέροχα παλτό ή τις γούνινες λεπτομέρειες; Η Fran & Lili γνωρίζει καλά τις «αδυναμίες» της κάθε γυναίκας και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε μαζί της την όμορφη, στυλάτη πλευρά του χειμώνα.











Fran & Lili _ Showroom _ Ερμού 64, Μοναστηράκι στον 1ο όροφο_ 210 3258545   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου