Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

“Έξυπνος” ύπνος


Η Clinique παρουσιάζει το ΝΕΟ Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer.






Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι γυναίκες κάνουν τουλάχιστον τέσσερα πράγματα ταυτόχρονα. Τη νύχτα ας αφήσουμε την επιδερμίδα με το ΝΕΟ Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer. Καθώς μεγαλώνουμε, η φθορά στο εσωτερικό της επιδερμίδας γίνεται πιο ορατή. Το ΝΕΟ Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer αντιμετωπίζει ανάγκες όπως οι γραμμές και οι ρυτίδες, η αφυδάτωση, ο ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος και η χαλάρωση, προσφέροντας στοχευμένη και ορατή επανόρθωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν η επιδερμίδα ξεκουράζεται. Αξιοποιώντας την «έξυπνη» τεχνολογία, αυτή η κρέμα νύχτας επιτρέπει στην επιδερμίδα να ξυπνά πιο σφριγηλή και λαμπερή, με πιο απαλή υφή και μειωμένες γραμμές και ρυτίδες.


Μέγιστη ενυδάτωση
·         H Γλυκοζαμίνη βοηθά στην ενυδάτωση και την απάλυνση των λεπτών, ξηρών γραμμών.
·         Το Υαλουρονικό Οξύ βοηθά αποτελεσματικά στην ικανότητα αναπλήρωσης του νερού στην επιδερμίδα, δημιουργώντας μία «δεξαμενή υγρασίας» η οποία δεσμεύει διαρκώς μόρια νερού. Παράλληλα, βοηθά στη φυσική παραγωγή νέων μορίων Υαλουρονικού Οξέος.
·         Η Καφεΐνη απομακρύνει τον ερεθισμό και βοηθά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας.
·         Ένα κοκτέιλ συστατικών όπως η Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Σόγιας, τα Αμινοξέα Σόγιας και το Εκχύλισμα Μαγιάς ζυμώνονται μαζί δημιουργώντας ένα μίγμα που βοηθά την επιδερμίδα να δεσμεύει την υγρασία. Έτσι, η επιδερμίδα είναι πιο απαλή και ενυδατωμένη τη νύχτα.

Επανόρθωση και ενδυνάμωση.
·         Το Micrococcus Luteus είναι ένα ένζυμο επανόρθωσης που εντοπίζει τη φθορά κατά τη διάρκεια της νύχτας και βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής κυτταρικής ανανέωσης.
·         Το Acetyl Hexapeptide-8 είναι ένα πεπτίδιο που βοηθά στην ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου, με αποτέλεσμα  οι ρυτίδες να μοιάζουν σαν να ανορθώνονται εκ των έσω.
·         Η Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος, ένα φυσικό πολυπεπτίδιο υψηλής ποιότητας και πλούσιο σε αμινοξέα, μειώνει την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων, χαρίζοντας στην επιδερμίδα πιο σφριγηλή και πιο ελαστική όψη, δίνοντάς της παράλληλα την ιδιότητα της «επαναφοράς».
·         Το Βούτυρο Murumuru, που παράγεται από τους φοίνικες murumuru της Βραζιλίας -πλούσιο σε λιπαρά οξέα- βοηθά στην ενδυνάμωση και επανόρθωση της ασπίδας προστασίας της επιδερμίδας.

Λάμψη και φωτεινότητα.

·         Το Εκχύλισμα Άλγης, μία καφέ άλγη που συναντάται στην παραθαλάσσια περιοχή της Βρεττάνης στη Γαλλία, χαρίζει λάμψη και αναδόμηση.
·         Το Εκχύλισμα Σπόρων Tamarindus Indica που παράγεται από τους καρπούς του τροπικού δέντρου Ταμάρινδου, είναι ένας πολυσακχαρίτης που διαθέτει καταπραϋντικές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση των ερεθισμών, προσφέροντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, λάμψη καθώς και πιο υγιή και νεανική όψη.

Λεπτομέρειες.
Το ΝΕΟ Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer είναι μια oil-free κρέμα που προσφέρει ενυδάτωση, λάμψη και ορατή επανόρθωση των ρυτίδων. Διατίθεται σε 3 διαφορετικές συνθέσεις για τους τύπους επιδερμίδας Πολύ Ξηρές και Ξηρές, Ξηρές-Μικτές & Μικτές-Λιπαρές και Λιπαρές. Εφαρμόζεται το βράδυ μετά το 3-Step σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100 % Χωρίς Άρωμα.

Τι σημαίνει αυτό; Αρχικά, δημιουργούμε χωρίς γνωστά αλλεργιογόνα. Κατόπιν ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 ανθρώπους. Αν έστω και μία από αυτές τις 7200 εφαρμογές έχει κάποια αλλεργική αντίδραση, ξεκινάμε πάλι από την αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου