Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Το στυλ, η λάμψη και η χαρά της περιπέτειας

H&M Studio Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016
Πάντα με διάθεση πειραματισμού, πάντα λαμπερή, πάντα έτοιμη για περιπέτειες: τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016, η H&M Studio σας προτρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Η ελευθερία του μποέμ – εμπριμέ, ρούχα φορεμένα σε στρώσεις - συνδυάζεται με την ευτυχία ενός ατελείωτου καλοκαιριού στην παραλία, τη χρηστικότητα του λάτρη της περιπέτειας και τη σπορ διάθεση του κοριτσιού της πόλης.
Τα ρούχα της είναι σαν αναμνήσεις, σε χρώματα που έχουν "ξεβάψει" από τον ήλιο ή με patchwork σχέδια για να αποκτούν ξανά ζωή. Ό,τι κι αν φοράει, πρέπει να δείχνει ανεπιτήδευτο, έτοιμο για την επόμενη εμπειρία, είτε είναι στη φύση είτε στους δρόμους της πόλης. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα (περίπου 200) παγκοσμίως, καθώς και online στο hm.com, από τις 25 Φεβρουαρίου 2016.

"H H&M Studio για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 είναι μια περιπέτεια με στυλ. Το κορίτσι μας πειραματίζεται διαρκώς, είτε βρίσκεται στους δρόμους της πόλης, είτε σε ένα ταξίδι ζωής. Συνδυάζει τη λειτουργικότητα με τη θηλυκότητα, τα αθλητικά ρούχα με βραδινά κομμάτια και, ό,τι κι αν φοράει, το αποτέλεσμα δείχνει πάντα ανεπιτήδευτο", λέει η Pernilla Wohlfahrt, Επικεφαλής Σχεδίασης της H&M.

Θέματα
-         Το θέμα είναι τα ταξίδια ως τρόπος ζωής, από να βρίσκεσαι στην πόλη μέχρι το να ταξιδεύεις στο άγνωστο.
Η λειτουργικότητα είναι απαραίτητη: σπορ πανωφόρια με κουκούλα, στρατιωτικά μπουφάν και μπουφάν εργασίας με λειτουργικές λεπτομέρειες, όπως κορδόνια, και αθλητικά κολάν και σουτιέν.
-         Τα κομμάτια είναι κομψά και ταυτόχρονα ευκολοφόρετα: γοητευτικά ριγέ φορέματα με λεπτές τιράντες και μύτες στο τελείωμα, τοπ που δένουν στο λαιμό και μακριές φούστες ή καφτάνια με tribal μοτίβα που δένουν μπροστά.
-         Συνδυάστε τα αθλητικά ρούχα με θηλυκά κομμάτια, όπως μεταξωτά κοντομάνικα μίνι φορέματα με ζωηρά εμπριμέ σχέδια, φορεματάκια με βολάν και τιράντες ή καφτάνια αμπίρ που φοριούνται τόσο στην παραλία, όσο και σε ένα πάρτι.
-         Μια αίσθηση "φορεμένου" σας κάνει να αισθάνεστε τα ρούχα σαν αναμνήσεις, για παράδειγμα οι αρέλιαστες άκρες ενός τοπ που δένει στο λαιμό ή το "ξεβαμμένο" από τον ήλιο χρώμα ενός φορέματος με patchwork σχέδια που μοιάζει σαν να έχει επιδιορθωθεί για αποκτήσει ξανά ζωή.
-         Είναι μια κομψή και ανεπιτήδευτη γκαρνταρόμπα με κομμάτια που χωράνε άνετα σε ένα σακίδιο: τοπ που δένουν στο λαιμό, μπικίνι, ντραπέ σορτσάκια, αθλητικά κολάν, χυτά φορέματα, φούτερ με κουκούλα.

Υφάσματα
Μετάξι, βαμβάκι, βαμβακερό λινό, καραβόπανο, δέρμα και πλήρως χρηστικά τεχνικά υλικά.
100% οργανικό βαμβάκι χρησιμοποιείται σε πολλά κομμάτια, όπως για παράδειγμα σε ένα στρατιωτικό πουκάμισο, ένα φούτερ με κορδόνια στο πλάι, μια φαρδιά μπλούζα με μποέμ στρίφωμα και ένα αθλητικό σορτσάκι, ενώ τα μεταξωτά μαντήλια είναι φτιαγμένα από Tencel®.

Χρώματα
Βασικά χρώματα, χρώματα "ξεθωριασμένα" από τον ήλιο, κίτρινο, κόκκινο, πράσινο, υπόλευκο, εκρού και ουδέτερα καφέ-γκρι.

Βασικά λουκ
Ριγέ μπλέιζερ για το γραφείο, φόρεμα με tribal μοτίβα, τζιν με patchwork σχέδια, φόρεμα με λεπτές τιράντες, στρατιωτικό πουκάμισο με κορδόνια στο πλάι, καλοκαιρινή ζακάρ μπλούζα, υπόλευκο δερμάτινο παντελόνι, αθλητικό κολάν και καφτάνι με λεπτομέρεια στο δέσιμο.

Βασικά αξεσουάρ
Σακίδιο με κορδόνι, μπαντάνα, εμπριμέ μεταξωτά μαντίλια, σαγιονάρες και εσπαντρίγιες με πλατφόρμα







                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου