Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Fendi: Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16


Η συλλογή γυαλιών ηλίου Fendi Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16 τιμά το πάθος και την τεχνογνωσία, με χρωματικούς συνδυασμούς και γραφιστικά μοτίβα ως εμβληματικές υπογραφές του ύφους του Ιταλικού Οίκου.

 Η γεωμετρική αρχιτεκτονική ενισχύεται από αναπάντεχες χρωματικές αντιθέσεις και εκλεπτυσμένα αλλά καινοτόμα υλικά, δημιουργώντας μια συλλογή με μοναδικό και χαρακτηριστικό σχεδιασμό. Τριγωνικές λεπτομέρειες δημιουργούν ένα τρισδιάστατο εφέ στις πεταλουδέ και «μάτι της γάτας» φόρμες των γυαλιών, υπογραμμίζοντας την πρώτιστη επιδίωξη του Fendi για καινοτομία και πειραματισμό.

Κάθε κομμάτι αντιμετωπίζεται ως έργο τέχνης που λέει μια ιστορία μέσα από μια εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα: ταρταρούγα, ροζ, κρεμ, κόκκινο και μπλε, μαζί με πιο κλασσικές αποχρώσεις του καφέ και του μαύρου δημιουργούν έναν τέλειο συνδυασμό μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού του σκελετού των γυαλιών ηλίου. Τα γυαλιά ηλίου αυτά αποθεώνουν την μοναδική δεξιοτεχνία και τεχνογνωσία του Fendi σε ένα ιδανικό πάντρεμα παράδοσης και καινοτομίας.



ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ FF 0138/S - BLINK
Τα γυαλιά ηλίου Blink σε φόρμα «μάτι της γάτας» από ασετάτ και Optyl είναι διακοσμημένα με κρυστάλλους σε σχήμα δάκρυ που πλαισιώνουν τους φακούς. Οι τριγωνικές λεπτομέρειες σε μέταλλο βρίσκονται στο κεντρικό μέρος της δομής των γυαλιών ηλίου. Ο σχεδιασμός είναι εκλεπτυσμένος με ελεύθερους φακούς στο πάνω μέρος και γεωμετρικές γραμμές στους βραχίονες.
ΧΡΩΜΑΤΑ
Γυαλιστερό μαύρο με μπλε/μπεζ φακούς, ταρταρούγα/ροζ/καφέ με ντεγκραντέ μοβ φακούς, κηλιδωτή ταρταρούγα/γυαλιστερό μαύρο με μπλε φακούς, κηλιδωτή ταρταρούγα/στρατιωτικοί πράσινοι βραχίονες με γκρι καθρεπτέ φακούς, ταρταρούγα/μαύρο με καφέ/ασημί φακούς.




Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη σε high-end  οπτικά καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου