Σάββατο 24 Μαΐου 2014

We Love Women @ Golden Hall με τη μοναδική Δούκισσα Νομικού



#welovewomen2014
#welovewomen_goldenhall



O Μάιος στο Golden Hall είναι ο μήνας της γυναίκας. Από τις 14 μέχρι τις 31 Μαΐου το Golden Hall
μεταμορφώνεται στον απόλυτο προορισμό αγορών ακόμα και για τις πιο απαιτητικές επισκέπτριες. 
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Golden Hall  γιορτάζει εντυπωσιακά τη γυναίκα με τη συμμετοχή  της λαμπερής  Δούκισσας Νομικού και παρουσιάζει  μια σειρά εκδηλώσεων. 

Μια σειρά από ενέργειες και εκδηλώσεις θα υπάρχουν στο χώρο του εμπορικού κέντρου σχεδιασμένες αποκλειστικά για κάθε γούστο και τύπο γυναίκας. Μόδα, ομορφιά, αθλητισμός, στυλ και υγεία είναι μόνο μερικά από αυτά που θα παρουσιαστούν στο εορταστικό αυτό δεκαπενθήμερο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει fashion shows, σύγχρονες αθλητικές δραστηριότητες, εκθέσεις με θέμα τη γυναίκα, σεμινάρια από ειδικούς για διάφορα γυναικεία θέματα, happenings και φυσικά διαγωνισμούς με μεγάλα δώρα.

Την Παρασκευή 30 Μαΐου στον πρώτο όροφο, ένα εντυπωσιακό Fashion Show θα δημιουργήσει μια ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη μουσική, ομορφιά, στυλ και όλες τις τάσεις της μόδας. H μοναδική Δούκισσα Νομικού θα απογειώσει το fashion event, γεμίζοντας το με λάμψη και ομορφιά.  Αμέσως μετά, ένα after fashion party θα ολοκληρώσει την ημέρα αυτή που προσκαλεί κάθε γυναίκα να αγκαλιάσει το εαυτό της και να του χαρίσει όμορφες στιγμές από το πρωί ως το βράδυ μόνο στο Golden Hall!

Οι πιο καταξιωμένοι επαγγελματίες της ομορφιάς θα σας περιμένουν στο ειδικά διαμορφωμένο «Beauty salon» για να σας δώσουν συμβουλές μακιγιάζ και μαλλιών και να σας ταξιδέψουν σε ένα ταξίδι με όλες τις νέες τάσεις της σεζόν.

Τα πιο σαγηνευτικά και μοντέρνα αρώματα και τα πιο σύγχρονα καλλυντικά θα συστήνονται σε 6 beauty stages από τα καταστήματα attica και Sephora για να τα δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε αυτό που σας ταιριάζει. 

Για τους λάτρεις του τρεξίματος, η adidas πραγματοποιεί το 3ο adidas Open Run της χρονιάς, το πιο fun running event της πόλης, την Τετάρτη 28/5 στις 19.00. Η adidas σας προσκαλεί να απολαύσετε το τρέξιμο παρέα με τους φίλους σας, επιλέγοντας μία από τις δύο εναλλακτικές διαδρομές των 3,5 ή 7 χλμ. ενώ το θέμα του event θα είναι το «running style»! Η αφετηρία και ο τερματισμός θα είναι ο προαύλιος χώρος του εμπορικού κέντρου, ενώ η διαδρομή θα διασχίσει το ΟΑΚΑ. Σας περιμένουμε μεταξύ 17.30 – 18.30 για να προετοιμαστούμε για την εκκίνηση. Fashion experts θα βρίσκονται εκεί για να σας προσφέρουν fashion tips ενώ παράλληλα σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις! Ελάτε με την πιο stylish διάθεσή σας για να τρέξουμε παρέα! Μάθετε περισσότερα εδώ: www.adidasopenrun.gr.

Επιπλέον, τα exclusive γυμναστήρια Holmes Place και οι γυμναστές τους θα φροντίσουν καθημερινά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο να σας μάθουν ασκήσεις που θα σας δώσουν ευεξία και ενέργεια.

Φυσικά η γυναίκα είναι και μητέρα! Κατά τη διάρκεια του Μαΐου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν καλλιτεχνικές κατασκευές με τους συνεργάτες της Κάρμεν Ρουγγέρη και χειροτεχνίες από ανακυκλώσιμα υλικά στο «Kids Arts & Crafts» που βρίσκεται στον πρώτο όροφο απέναντι από το κατάστημα Lifetime.
Παράλληλα, συνεχίζονται τα θεατρικά εργαστήρια της Κάρμεν Ρουγγέρη που έχουν αποκτήσει πλέον φανατικούς μικρούς συμμετέχοντες στα θεατρικά workshops, το Σάββατο 16.30 με 18.30. Το Golden Hall καλωσορίζει το Μπενάκειο Παιδικό ίδρυμα Κηφισιάς στον 1ο όροφο και καλεί τα παιδιά σε εργαστήρια εικαστικών, την Παρασκευή 16.00 με 21.00 και το Σάββατο 12.00 με 17.00.

Υπέροχοι διαγωνισμοί θα προσφέρουν εντυπωσιακά δώρα διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας πράγματα για τον εαυτό σας. Τι τύπος γυναίκας είστε; Απαντήστε σε ερωτήσεις, επιλέξτε εικόνες που σας ταιριάζουν, βρείτε τα στοιχεία που ταιριάζουν στο χαρακτήρα σας και μαζί με τα αποτελέσματα για ποια πραγματικά είστε μπαίνετε αυτόματα και στο μεγάλο διαγωνισμό!

Ταυτόχρονα το  «We Love Women» με δύο touch screen booths σε κομβικά σημεία του εμπορικού κέντρου μέσω ενός παιχνιδιού που παραπέμπει σε slot machine σας δίνει δωροεπιταγές, δώρα και προσφορές που εξαργυρώνονται άμεσα στα καταστήματα του Golden Hall

Τη γυναίκα υμνεί η νέα ομαδική έκθεση που παρουσιάζεται από την Kapopoulos Fine Arts (1ος όροφος) κάτω από τον εύγλωττο τίτλο Art Loves Women”. Στην έκθεση που εγκαινιάζεται στις 17 Μαΐου, παρουσιάζονται έργα κορυφαίων Ελλήνων ζωγράφων, που καταθέτουν ο καθένας τη δική του ματιά, αλλά και αφοσίωση πάνω στο αιώνιο θέμα «γυναίκα».
Διάρκεια της έκθεσης από 17/5 έως 31/5
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-21.00, Σάββατο 10.00-20.00

Το Golden Hall τιμά και γιορτάζει τη γυναίκα και σε κάθε γωνιά του ισογείου και του πρώτου ορόφου θα υπάρχουν πορτρέτα γυναικών που σημάδεψαν τον 20ό αιώνα με το ταλέντο, το στυλ και την προσωπικότητα τους ενώ θα υπάρχουν πληροφορίες για τη ζωή και το έργο τους. 

Ο μήνας της γυναίκας γίνεται μόνο στο Golden Hall,  γιατί «We Love Women»! 

Golden Hall..First of all!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου