Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Nail Colour: Spring/Summer 14

SPRING/SUMMER 14: NAIL COLOUR THE METALLIC COLLECTION 

Δώδεκα εκρήξεις μεταλλικής λάμψης και πλούσιου χρώματος επιφυλάσσει η νέα Limited Edition Metallic Collection της σειράς ΚΟΡΡΕΣ NAIL COLOUR, φωτίζοντας τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες με shimmering nude ή πιο έντονους, πολύχρωμους τόνους.
Η Metallic Nude Collection σε γήινα χρώματα αναδεικνύει το minimal look και «δένει» με τη μαυρισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα, ενώ η Metallic Bright Collection αναπαράγει θερινές εικόνες μέσα από ζωηρές ή πιο μυστηριώδεις μπλε και πράσινες αποχρώσεις.
Χάρη στη 7-free φόρμουλα, τα ΚΟΡΡΕΣ NAIL COLOUR προσφέρουν μία πιο φυσική πρόταση και σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών. H σειρά NAIL COLOUR με Μύρο & Ιχνοστοιχεία για πλούσιο χρώμα, λάμψη και διάρκεια αριθμεί συνολικά 28 [μόνιμη σειρά] + 12 [S/S14 Limited Edition] αποχρώσεις. Η απόδοση του χρώματος φθάνει στο maximum, χάρη στη φροντίδα και extra λάμψη που προσφέρουν τα Base Coat και Top Coat αντίστοιχα.

SPRING/SUMMER 14

NAIL COLOUR THE METALLIC COLLECTION LIMITED EDITION

METALLIC NUDE COLLECTION
METALLIC BRONZE 65 / METALLIC TAUPE 61 / METALLIC SAND 33 / SWEET PINK 13

METALLIC BRIGHT COLLECTION
BRIGHT MINT 38 / DENIM BLUE 83 / PARADISE GREEN 96 / TEMPTING CORAL 51 / FLASHY FUCHSIA 22 DISCO PURPLE 28 / CANDY PINK 17 / GRENADINE PINK 49

FACT FILE 
  • Μόνιμη σειρά / 28 αποχρώσεις + Base Coat & Top Coat 
  • S/S14 Limited Edition / The Metallic Collection / 12 αποχρώσεις 
  • Πλούσιο χρώμα / Λάμψη / Διάρκεια 
  • Φιλική προς το δέρμα και τα νύχια φόρμουλα με ήπιους διαλύτες –συνδυασμός τεχνολογίας και φυσικών συστατικών που προσφέρει μία πιο φυσική προσέγγιση και σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών. 
  • Η σύνθεση βασίζεται σε εκχύλισμα Μύρου, ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5. 
  • Το Μύρο δυναμώνει τα νύχια, δρώντας σε βάθος. Συμβάλλει στην ενυδάτωση της κερατίνης, αλλά και της επιδερμίδας κάτω από την επιφάνεια του νυχιού, ενισχύοντας την ελαστικότητά τους. 
  • Τα πέντε ιχνοστοιχεία πυριτίου, ασβεστίου, ψευδαργύρου, σιδήρου και θείου, απαραίτητα θρεπτικά συστατικά του οργανισμού, βοηθούν την ανάπτυξη και την υγεία των νυχιών. 
  • Η προβιταμίνη Β5 διαθέτει ενυδατική δράση, κάνοντας τα νύχια πιο ανθεκτικά. 
  • Έχει αποφευχθεί η πλειοψηφία των συνθετικών α’ υλών, που απαντώνται συνήθως σε αντίστοιχα προϊόντα και οι οποίες έχουν κατηγορηθεί ως ερεθιστικές, επιβλαβείς για τον οργανισμό ή ακόμα και το περιβάλλον.

FREE-OFF 1 Σιλικόνες 2 Ακετόνη 3 Φθαλικές Ενώσεις 4 Φορμαλδεΰδη 5 Καμφορά 6 Τολουόλιο 7 Ξυλόλιο

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΜΥΡΟ [ΣΜΥΡΝΑ]
  • Η Σμύρνα, η καφετιά-κόκκινη ρητίνη που εκκρίνει ένα αγκαθωτό μικρό δέντρο [Commiphora myrrha] της ανατολικής Αφρικής και της αραβικής χερσονήσου, αποτελούσε εμπορεύσιμο προϊόν ήδη από τα αρχαιότατα χρόνια. Αφενός γιατί διαθέτει εξαιρετικές επουλωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες, αλλά, επίσης, διότι εθεωρείτο το αρωματικό υλικό που προτιμούσε η θεά του έρωτα, Αφροδίτη. 
  •  Μπορεί στο σύγχρονο κόσμο να έχει ολότελα χάσει τη φήμη του αφροδισιακού, η ζήτηση όμως για τα «δάκρυα» της Σμύρνας παραμένει μεγάλη, καθώς εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως στις παραδοσιακές θεραπευτικές τέχνες της Ασίας. 
  • Η βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών ενισχύει με τη δράση της Σμύρνας πολλά προϊόντα που φροντίζουν την υγεία των δοντιών και των ούλων. Επίσης, βρίσκει εφαρμογή και σε βερνίκια προστασίας των νυχιών που ενυδατώνουν και προστατεύουν την κερατίνη, διατηρώντας έτσι τη φυσική τους ελαστικότητα.

ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ 
  • Τα ιχνοστοιχεία λειτουργούν ως πηγή ενέργειας για τα κύτταρα και αποτελούν πολύτιμο συστατικό για τη φροντίδα και περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών. 
  •  Συμβάλλουν, επίσης, στην ανάπτυξη και στη διατήρηση της υγείας των νυχιών, προστατεύοντάς τα από το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα.



ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου