Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Όλα όσα ήθελες να γνωρίζεις για τον ήλιο & τα αντιηλιακά απέχουν μόνο ένα clic




www.suncare.gr by APIVITA

Ο απόλυτος καλοκαιρινός οδηγός, για δεύτερη χρονιά!



Για δεύτερη χρονιά η APIVITA σάς ενημερώνει για όλα τα θέματα που αφορούν στην αντιηλιακή προστασία, με το ανανεωμένο www.suncare.gr, που έχει γίνει πια θεσμός!
Είναι γεγονός ότι κάθε καλοκαίρι όροι όπωςSPF,UVA, UVB, φωτογήρανση, φωτοευαισθησία, πανάδες, μελανίνη, υποαλλεργικό-αδιάβροχο αντιηλιακό είναι παντού και συχνά μας δυσκολεύουν στην επιλογή του πιο κατάλληλου αντιηλιακού για το πρόσωπο, το σώμα, αλλά και την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών μας.

Το www.suncare.gr, ο πλούσιος και ολοκληρωμένος οδηγός που περιλαμβάνει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα αντιηλιακά και τη σωστή χρήση τους, θα σας συντροφεύσει με νέα άρθρα, έγκυρες επιστημονικές πληροφορίες, αναλυτικά κείμενα, συμβουλές για την υγεία και την ομορφιά, ερωτήσεις και απαντήσεις, quiz και διαγωνισμούς, και θα σαςλύσει όλες τις απορίες για την αντιηλιακή προστασία. Όπως και πέρυσι, θα μάθετε τα πάντα για τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιουστο ολοζώντανο, διαδραστικό, ηλιόλουστο αλλά και δροσερόblog που τόσο εμπιστευτήκατε!

Κάντε,λοιπόν, click στο www.suncare.grκαι κάντε τον ήλιο σύμμαχό σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου