Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Metallic Summer Make-Up Collection


ΚΟΡΡΕΣ Metallic Summer 2014
Color & Shine your way into summer

Μετά το διαχρονικό έντονο μαύρο, η συλλογή μακιγιάζ ΚΟΡΡΕΣ Volcanic Minerals φέτος εστιάζει στο χρώμα και στις μεταλλικές λάμψεις, για εκρηκτικά καλοκαιρινά βλέμματα. Τα νέα Μολύβια Ματιών και οι πρακτικές Σκιές σε μορφή stick προσφέρουν εντυπωσιακό, σταθερό αποτέλεσμα, χωρίς συμβιβασμούς σε διάρκεια.

Τα νέα Volcanic Minerals Μολύβια Ματιών ορίζουν το περίγραμμα των ματιών, δίνοντας βάθος στο βλέμμα με έντονο χρώμα, που διαρκεί έως και 8 ώρες –σε έξι [6] αποχρώσεις, από το κλασικό καφέ και το εναλλακτικό γκρι έως το απόλυτα σαγηνευτικό μωβ.
Η Limited Edition σειρά Volcanic Minerals Σκιές Ματιών σε μορφή stick είναι η πιο πρακτική λύση για έντονο, ομοιόμορφο χρώμα στα βλέφαρα, με διάρκεια έως και 24 ώρες. Με απαλή, πλούσια υφή και σε έξι [6] metallic αποχρώσεις θα γίνουν το σημείο αναφοράς των πιο φωτεινών, head-turning looks.
Πρωταγωνιστούν άλλη μια φορά τα Black Volcanic Minerals, ζωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία στα οποία οφείλεται το βαθύ, έντονο χρωματικό effect, ενώ ο συνδυασμός των φυσικών συστατικών της φόρμουλας φροντίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

METALLIC SUMMER MAKE-UP COLLECTION

VOLCANIC MINERALS ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
ΚΑΦΕ / ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΑΦΕ / ΜΩΒ / ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ / ΓΚΡΙ / ΜΠΛΕ



VOLCANIC MINERALS TWIST EYESHADOW LIMITED EDITION
SS14 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
IVORY / GOLDEN PINK / GOLDEN BRONZE / GREY BROWN /
OLIVE GREEN / METALLIC BLACK


VOLCANIC MINERALS ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ
ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ / 8 ΩΡΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Μολύβι για το περίγραμμα των ματιών με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια. Εύκολη και ακριβής εφαρμογή, προσφέρει εντυπωσιακό, γεμάτο χρώμα. Με ενυδατικά φυσικά λιπίδια [Ceramides] και τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ & ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ
ΧΩΡΙΣ PARABEN / MINERAL OIL / ΑΙΘΑΝΟΛΑΜΙΝΕΣ
ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
02 ΚΑΦΕ / 03 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΑΦΕ / 04 ΜΩΒ / 05 ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ / 06 ΓΚΡΙ / 08 ΜΠΛΕ



ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • BLACK VOLCANIC MINERALS/ Μέταλλα με τονωτικές ιδιότητες, όπως Μαγνήσιο, Ψευδάργυρος, Νάτριο, Κάλιο, προέλευση από τα βάθη της γης και «μέσο μεταφοράς» τις ηφαιστειακές εκρήξεις. Τα Volcanic Minerals είναι το μυστικό πίσω από το δυνατό χρωματικό αποτέλεσμα. 
  • CERAMIDES/ Προφυλάσσει από την απώλεια υγρασίας, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φιλμ και προστατεύοντας την ευαίσθητη και ξηρή επιδερμίδα. 
  • PEARL POWDER/ Αυξάνει την ενυδάτωση και απαλύνει το δέρμα. Περιέχει ιχνοστοιχεία, όπως αμινοξέα και μέταλλα, που αναζωογονούν και τονώνουν την επιδερμίδα. Παράλληλα, προσφέρει μοναδική λάμψη. 
  • BEESWAX/ Το κερί μέλισσας έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση, ενώ θρέφει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

VOLCANIC MINERALS TWIST EYESHADOW LIMITED EDITION
ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ / 24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Κρεμώδης σκιά ματιών για εντυπωσιακό, φωτεινό χρώμα που διαρκεί 24 ώρες, χωρίς να μουτζουρώνει. Σε πρακτική συσκευασία με ενσωματωμένη ξύστρα στη βάση. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ & ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ
ΧΩΡΙΣ PARABEN / MINERAL OIL / ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ / ΑΙΘΑΝΟΛΑΜΙΝΕΣ SS14 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

11 IVORY / 68 GOLDEN PINK / 29 GOLDEN BRONZE / 33 GREY BROWN / 46 OLIVE GREEN / 

98 METALLIC BLACK ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • BLACK VOLCANIC MINERALS/ Μέταλλα με τονωτικές ιδιότητες, όπως Μαγνήσιο, Ψευδάργυρος, Νάτριο, Κάλιο, προέλευση από τα βάθη της γης και «μέσο μεταφοράς» τις ηφαιστειακές εκρήξεις. Τα Volcanic Minerals είναι το μυστικό πίσω από το δυνατό -στην πιο σκούρα εκδοχή του- χρωματικό αποτέλεσμα. 
  • RICE WAX/ Φυτικό κερί από Ρύζι με σημαντική ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση.

ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου