Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Summer in CLINIQUE




Ο ήλιος ξεπροβάλλει και σίγουρα ετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι. Αυτό το καλοκαίρι όμως ήρθε ο καιρός για SummerinCLINIQUE!

 Η σειρά Clinique Sun με την αποκλειστική τεχνολογία SolarSmartTM προσφέρει ολοκληρωμένη άμυνα από τις επιβλαβείς υπεριώδεις (UV) ακτίνες με αναλογία 3:1, όπου η προστασία UVB είναι αναλογικά τριπλάσια από την προστασία UVA.  Γιατί είναι σημαντικό αυτό; Η αναλογία 3:1 είναι σημαντική γιατί διασφαλίζει ότι τα προϊόντα περιέχουν επαρκή προστασία από τις ακτίνες UVA.  Οι συνθέσεις με την Τεχνολογία SolarSmartτης Clinique περιέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό φωτοσταθερών αντηλιακών φίλτρων, που είναι μελετημένα ώστε να βοηθούν το δέρμα να αμύνεται στις επιθέσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας. 


Τα αντηλιακά της CLINIQUE είναι έτοιμα να σας προσφέρουν την κατάλληλη προστασία. Οι επιλογές δεικτών προστασίας UV και συνθέσεων καλύπτουν κάθε προσωπική προτίμηση και τρόπο ζωής. Οι συνθέσεις είναι μη λιπαρές, ανθεκτικές στο νερό και στον ιδρώτα, δεν φράσσουν τους πόρους και είναι κατάλληλες ακόμη και για άτομα με ευαίσθητο δέρμα. 100% χωρίςΆρωμα. Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. Χωρίς Parabens.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου