Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

HappyM




Είναι μικρή, είναι ελληνική, είναι μια «ανεξάρτητη» οnline boutique
που σχεδιάζει και κατασκευάζει πρωτότυπες χειροποίητες τσάντες
και άλλα γυναικεία αξεσουάρ.
Είναι η HappyM!


Με τα… παράθυρά της ανοιχτά για το κοινό από το Φεβρουάριο του 2014, η HappyΜ παρουσιάζει μέσω της ιστοσελίδας της συλλογή με χειροποίητες και υψηλής ποιότητας τσάντες και αξεσουάρ σε τιμές προσιτές προς όλους.







H HappyM.gr είναι μία ελληνική, ανεξάρτητη εταιρεία που προσφέρει μια σειρά από τσάντες χειροποίητες, φτιαγμένες στο χέρι από εξειδικευμένους τεχνίτες και πρωτότυπα, μοναδικά αξεσουάρ. Προσφέρει μια συλλογή με ορισμένο αριθμό προϊόντων, που εκτελείται κομμάτι-κομμάτι, ώστε να δίνεται προσοχή στη λεπτομέρεια και τα προϊόντα να έχουν τη μέγιστη ποιότητα, που είναι το κύριο μέλημα της εταιρίας. Το πάθος των ανθρώπων της HappyM για τη μόδα, την οδηγεί να ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τάσεις και να προσφέρει μοντέρνα σχέδια ιδανικά για κάθε γυναίκα.

Έμπνευση για τη φετινή καλοκαιρινή συλλογή της HappyΜ; Το τυρκουάζ και το γαλάζιο της θάλασσας, οι δροσεροί ανθισμένοι κήποι, τα καλοκαιρινά φρούτα, οι τραγανές γρανίτες κάτω από μια ψάθινη ομπρέλα πάνω στη ζεστή άμμο και τα ξεδιψαστικά cocktails με δυόσμο, καρύδα ή ακόμα και ντομάτα. Το αποτέλεσμα; Τσάντες από υπέροχα φίνα δέρματα, με λεπτομέρειες από ψάθα, ιδανικές για την πόλη αλλά και τις διακοπές, όλες χειροποίητες, φτιαγμένες μία-μία στην Ελλάδα, από εξειδικευμένους τεχνίτες και κάτω από την προσωπική επίβλεψη και φροντίδα των ανθρώπων της εταιρείας. Την καλοκαιρινή συλλογή συμπληρώνουν κολιέ από ημιπολύτιμες πέτρες, δέρμα και μέταλλο, το καθένα μοναδικό.

Διαθέσιμες και οι τσάντες της συλλογής 2013, φτιαγμένες επίσης από ιταλικά δέρματα ποιότητας, σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων, στυλ και χρωμάτων, για όλες τις ώρες της ημέρας. Επίσης, η συλλογή περιέχει κασκόλ και φουλάρια βαμβακερά ή μάλλινα, ανάλογα με την εποχή και τις ανάγκες της.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας www.happym.gr. Η παραγγελία γίνεται online, ενώ σε συνεργασία με μια εταιρία ταχυμεταφορών, προσφέρεται η ταχύτερη δυνατή παράδοση.


Στη HappyΜ πιστεύουμε ότι τα αξεσουάρ, εκτός από πρακτικά & ευκολοφόρετα, κυρίως πρέπει να δίνουν χαρά και αυτοπεποίθηση.
Η μόδα για εμάς δεν είναι κανόνας,
αλλά παιχνίδι, προσωπική έκφραση και ελευθερία.

Η ιστοσελίδα μας: www.happym.gr |Βρείτε μας επίσης σε: Facebook, Instagram & Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου