Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Swarovski: Παρουσιάζει την κομψή και εκλεπτυσμένη Ανδρική συλλογή της για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι

 

H Ανδρική συλλογή της Swarovski για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 περιλαμβάνει ολοκαίνουργιες σειρές προϊόντων με κοινό παρονομαστή την προσοχή στη λεπτομέρεια. Η συλλογή βασίζεται σε μια παλέτα κομψών σκούρων αποχρώσεων που συμπληρώνουν ιδανικά το ενδυματολογικό στυλ κάθε άνδρα. Μαύρες και γκρι αποχρώσεις συνδυάζονται με κρυστάλλινα διακοσμητικά στοιχεία, σχεδιασμένα για να προσδίδουν μια σύγχρονη πινελιά στις καθημερινές στυλιστικές επιλογές του.
Οι λιτές μινιμαλιστικές γραμμές συναντούν το ανοξείδωτο ατσάλι και τις μαύρες κρυστάλλινες πέτρες. Το θέμα «Advantage» βασίζεται στο στυλ casual chic, ενώ το «Atmosphere» παίζει με τα γεωμετρικά σχήματα και τα μεταλλικά στοιχεία, τόσο επίχρυσα όσο και με επικάλυψη από μαύρο PVD.
Για πιο αδρό στυλ, οι δερμάτινες λωρίδες από τις οποίες αποτελείται το βραχιόλι «Alto» είναι διακοσμημένες με μαύρα κρύσταλλα που προσδίδουν ροκ αίσθηση σε κάθε σύνολο. Επίσης, το δέρμα δίνει αίσθηση αρρενωπότητας και στιβαρότητας στη συλλογή, που αποτυπώνεται στο πλεκτό δερμάτινο κορδόνι του μενταγιόν «Antique» σε σχήμα σταυρού, με το κεντρικό μαύρο κρύσταλλο να δημιουργεί αντίθεση με το ψυχρό ανοξείδωτο ατσάλι.
Τα διακοσμημένα με χάντρες βραχιόλια «Adventure» είναι εντυπωσιακά και ευκολοφόρετα και ακολουθούν τις έθνικ τάσεις της μόδας. Οι χάντρες, φιλοτεχνημένες με δεξιοτεχνία σε κρύσταλλο Jet, συνδυάζονται με μαύρο PVD και φυσικές πέτρες, όπως ο αιματίτης και το μάτι της τίγρης, για πρώτη φορά σε ανδρική συλλογή της Swarovski.
Τα μανικετόκουμπα εξακολουθούν να αποτελούν βασικό αξεσουάρ και είναι ιδανικό δώρο για κάθε άνδρα. Αυτή τη σεζόν, η Swarovski διευρύνει την ήδη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της με νέα τετράγωνα και στρογγυλά μανικετόκουμπα. Το σχέδιο «Ahead» είναι ένα από τα πολυάριθμα προσαρμοζόμενα κομμάτια της συλλογής, καθώς τα μανικετόκουμπα φοριούνται είτε με το διαφανές στρογγυλό κρυστάλλινο στοιχείο είτε με το μαύρο τετράγωνο κρυστάλλινο στοιχείο.
Η Ανδρική συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 αναδεικνύει την απόλυτη ακρίβεια, την άψογη αριστοτεχνική κατασκευή, το λαμπερό στυλ και την απαράμιλλη λάμψη της Swarovski.





SWAROVSKI.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου