Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Νέα Greek Chic Denim Tote από τη Lovegreece™



 
Η Lovegreece, η εταιρία που χρησιμοποίησε ξανά το καταπληκτικό Ελληνικό Βαμβάκι για να σχεδιάσει το The Lovegreece T-shirt που παρουσιάστηκε πέρσι για να συνοδεύει τα καλοκαίρια μας, συνεχίζει την συλλογή Greek Chic με τη Lovegreece Denim Tote μια τσάντα ώμου σε μινιμαλιστική γεωμετρική γραμμή από το μοναδικό 14oz RAW Greek Denim! Δηλαδή από βαρύ ανθεκτικό (14 ουγκιές) ανεπεξέργαστο τζην χωρίς χημικά αποχρωματισμού ή άλλη επεξεργασία.


Όπως τα τζην που καθιερώθηκαν στις δεκαετίες του ‘60 και του ‘70. Ένα τζην που θα ξεβάφει αργά και απαλά με τη χρήση, τα αλλεπάλληπα πλυσίματα και τα ταξίδια,  παίρνοντας αυτή την προσωπική όψη που έχουν τα παλιά αγαπημένα μας τζήν. Και βέβαια αποκλειστικά από το καταπληκτικό Ελληνικό Denim το ύφασμα που για δεκαετίες εμπιστεύονται οι καλύτερες μάρκες τζήν παγκοσμίως που συνεχίζει και κατασκευάζεται ακόμα στη βόρεια Ελλάδα. Πολλά από τα γνωστά τζήν που φοράμε εδώ και δεκαετίες κατασκευάζονται από αυτό το denim χωρίς να το ξέρει κανείς, γιατί στα προϊόντα σημειώνεται μόνο η χώρα κατασκευής και όχι η προέλλευση του υφάσματος.

Όπως και σε όλα τα προϊόντα Lovegreece, πάνω στη Denim Tote υπάρχει το σήμα Lovegreece the Souvenir Brand και στην εσωτερική ετικέτα η σφραγίδα της εταιρίας Made in Greece, Made with Love, Wear it with Pride. Γιατί πάνω απ’ όλα ένα προϊόν Lovegreece είναι μια ζωντανή διαφήμιση της αγάπης για την Ελλάδα: Ελληνικές πρώτες ύλες, Ελληνική κατασκευή, Ελληνικό Design και σφραγίδα Lovegreece.

Όπως και τα Lovegreece Τ-shirts που εκτός από το Ελληνικό Βαμβάκι εμφάνισαν πρώτη φορά τη συσκευασία σε χάρτινους χειροποίητους φακέλους έτσι και η Lovegreece Denim Tote έχει τη δική της συσκευασία δώρου ένας σάκος από μαλακό καραβόπανο με τη σφραγίδα της εταιρίας, ο οποίος επίσης κατασκευάζεται με την ίδια φροντίδα προκειμένου να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα μετά την αγορά.

Όσο προχωράμε προς την Άνοιξη η Lovegreece θα παρουσιάζει σιγά σιγά τα νέα της σχέδια και προϊόντα καθώς και νέες συνεργασίες που θα φέρουν την Ελληνική premium souvenir brand πιό κοντά μας.

Lovegreece the Souvenir Brand™
Made in Greece, made with love,
Wear it with pride.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου