Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Stradivarius: Ανοιξιάτικη Καμπανιά


Το τοπ μόντελ από την Ισπανία, Sheila Marquez πρωταγωνιστεί στο δεύτερο μέρος της ανοιξιάτικης καμπάνιας της Stradivarius.

Σε συνέχεια του λανσαρίσματος της χειμερινής καμπάνιας 2013 της Stradivarius, η Ισπανίδα Sheila Marquez πρωταγωνιστεί στο δεύτερο μέρος μια ρομαντικής, φρέσκιας και μοδάτης ιστορίας για την ανοιξιάτικη collection του 2014.

Η collection παρουσιάζεται σε μια βιντεοσκοπημένη καμπάνια όπου βλέπουμε τη συνέχεια μιας ιστορίας αγάπης που ξεκίνησε με την πρώτη ματιά. Στο δεύτερο κομμάτι η Sheila βρίσκεται ξανά στην Βαρκελώνη για λίγες μέρες μετά από μήνες σκληρής δουλειάς ώστε να χαλαρώσει και να διασκεδάσει με τις φίλες της. Την τελευταία στιγμή όμως, αποφασίζει να επικοινωνήσει με κάποιον που γνώρισε λίγους μήνες πριν…

«Πέρασα υπέροχα εδώ, όμως υπάρχει κάτι το οποίο δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι… Πού θα με είχες πάει εσύ; Ξέρω πως είναι αργά και πως φεύγω ξανά σήμερα, όμως… Δεν μπόρεσα παρά να αναρωτηθώ: τι θα συνέβαινε αν σου τηλεφωνούσα; Τι θα συνέβαινε αν βλεπόμασταν ξανά.

Έπειτα από αυτή τη ρομαντική ιστορία αγάπης, η Stradivarius παρουσιάζει μια collection που περιέχει το μπλε σε όλες τις εκδοχές του αλλά και τόνους του ροζ, όπως τα χρώματα της εποχής. Οι παστέλ και μεταλλικές πινελιές σε αξεσουάρ και παπούτσια είναι must αυτή τη σεζόν, που χαρακτηρίζεται από τρεις cool στυλάτες ενότητες: Botanic. Τα λουλούδια πλημμυρίζουν τη νέα σεζόν ειδικά σε μπλούζες και φούτερ. Το ίδιο συμβαίνει και με τα φορέματα με μια πινελιά lingerie που αναπροσδιορίζονται αυτή την άνοιξη.

Retro Sport. Οι μπλούζες τύπου πόλο και τα πουλόβερ με V λαιμόκοψη έρχονται για να μείνουν αυτή την άνοιξη, κατευθείαν από τα γήπεδα του τέννις. Το ίδιο συμβαίνει και με τις skater φούστες και φορέματα. Τα plush ή νεοπρέν υφάσματα είναι must στα bomber jackets, μια ιδέα καθαρά εμπνευσμένη από την Αμερική.

Rock & Roller. Η εμφάνιση των γυναικείων ρούχων που βελτιώνουν τη γυναικεία σιλουέτα σε ένα 50’s style: midi φούστες εφαρμοστές στη μέση, με πιέτες, συνδυασμένες με crop tops και crop bras, βοηθά στη δημιουργία ενός έντονου σοφιστικέ look.

Φυσικά το denim, ως σήμα κατατεθέν της Stradivarius, είναι ένα από τα αστέρια της φετινής σεζόν. Ρούχα όπως τα overalls ή τα φθαρμένα boyfriend jeans είναι κομμάτια κλειδιά για μια casual ανοιξιάτικη εκδοχή.

Αν αναρωτιέστε τι θα συνέβαινε ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές του video, μην χάσετε το δεύτερο μέρος του #sheis. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου