Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Bershka: Λανσάρει την πρώτη της σειρά αρωμάτων



Toν Μάρτιο η Bershka παρουσιάζει την πρώτη της σειρά αρωμάτων για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2014. Φέρνοντας την ομορφιά μέσα στη ζωή μας, η collection αυτή είναι φωτεινή, τολμηρή και έντονη - περιλαμβάνει 4 αισθησιακά αρώματα.
Αυτή η ποικιλία αρωμάτων είναι ελαφριά, ιδανική για το καλοκαίρι, με αρώματα γεμάτα στυλ και πάντα προσιτά.
Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερα υπέροχα καλοκαιρινά αρώματα BERSHKA- τα αρώματα είναι το BSK,BLACK, BLUE και PINK.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό αυτής της σειράς αρωμάτων είναι το άρωμα-υπογραφή της μάρκας-BERSHKA. Με το έντονο γεωμετρικό του μπουκάλι και τη συσκευασία σε σχήμα οριγκάμι είναι ταυτόχρονα φρέσκο και μέσα στη μόδα. Η Bershka παρουσιάζει ένα ζωντανό άρωμα φρούτων και λουλουδιών το οποίο αναδύει έναν διακριτικό γλυκό τόνο εκχυλισμάτων καραμέλας και πραλίνας.
Η collection BSK καθρεφτίζει τρεις προσωπικότητες: την κοριτσίστικη PINK, την trendy BLUE και την έντονη και τολμηρή BLACK. Η fun πλευρά της Bershka αποτυπώνεται μέσα από ζωηρές λεπτομέρειες, όπως οι pop art εικόνες στις συσκευασίες και οι graffiti ετικέτες, σε συνδυασμό με τα κομψά μπουκάλια. 

Με ένα μείγμα βιολέτας, κακάου και ροζ πιπεριάς το άρωμα BLACK είναι ένα άρωμα ζωντανό, μυστηριώδες και μαγικό. Το άρωμα BLUE περιέχει μυρωδιές ενός εξωτικού κήπου, μέσα από νότες γιασεμιού, δαμάσκηνου και εξωτικών φρούτων. Τέλος, το άρωμα PINK, είναι απαλό, θηλυκό και οι δυνατοί τόνοι λουλουδιών που περιέχει το καθιστούν ιδανικό για ένα παθιασμένο καλοκαιρινό απόγευμα.
Τα αρώματα Bershka θα λανσαριστούν μαζί με τη νέα συλλογή καλλυντικών Cosmetics Collection στα μέσα Μαρτίου 2014, προσφέροντας στους πελάτες μας καλλυντικά για πρώτη φορά.
“Αιχμαλώτισε το πνεύμα της εποχής με το άρωμα Bershka … Σταμάτα να ονειρεύεσαι και άρχισε να ζεις. Το φετινό ρομαντικό καλοκαίρι είναι μόνο ένα ψέκασμα μακριά…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου