Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Θερμή υποδοχή στο νέο παιδικό Η&Μ spot στην Πάτρα!


Στις 28 Φεβρουαρίου, η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, γιόρτασε το άνοιγμα του 1ου της καταστήματος στην Πάτρα - στην Αγίου Νικολάου 25 - με πολύ χορό, τραγούδι και παιχνίδι με βασικούς πρωταγωνιστές τα παιδιά και οικοδεσπότες τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη και τη Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια!

Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με το κόψιμο της κορδέλας από την Store Manager, Τατιάνα Αναγνώστου που μαζί με τον Μπομπ και τη Ντόρα καλωσόρισαν τους πελάτες που έκαναν ουρές για να μπουν πρώτοι στο κατάστημα για να βγάλουν φωτογραφίες με τους αγαπημένους τους ήρωες και να παρακολουθήσουν το 3ωρο show που ειδικά επιμελήθηκε το Nickelodeon.
Στο νέο Η&Μ παιδικό κατάστημα ήρθε η άνοιξη! Γέμισε χρώμα και φώς με τη νέα μας ανοιξιάτικη συλλογή για παιδιά. Για τα κορίτσια βασικά κομμάτια μόδας: tunic, φορέματα, λεπτομέρειες με δαντέλα, τζιν υφάσματα, florals και κεντήματα. Styling με καστόρι και δέρμα. Για τα αγόρια βασικά κομμάτια μόδας: Γκρι denim, t-shirts με στάμπες, casual παπούτσια, ανοιξιάτικα σακάκια.
Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 28 καταστήματα σε οχτώ πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Πάτρα και Κομοτηνή. 




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου