Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Bershka: H ανοιξιάτικη διάθεση ξεκινά


Τα χρώματα δίνουν φως στο ανοιξιάτικο στυλ και το γεμίζουν με ρομαντισμό: τα παστέλ έχουν κεντρικό ρόλο στις καθημερινές άνετες και casual εμφανίσεις. Τα φούτερ παραμένουν στη μόδα και είναι βασικό κομμάτι για την φετινή άνοιξη.
Οι εμφανίσεις δημιουργούνται με συνδυαστικούς τόνους ή με κάποιο denim κομμάτι. Η καμπαρντίνα, με ένα ανανεωμένο κόψιμο και εξαιρετικά ελαφρύ ύφασμα, διεκδικεί τη θέση της στις ανανεωμένες ανοιξιάτικες ντουλάπες.
Συμπληρωματικά, το mix & match αταίριαστων print, όπως καρώ, ριγέ και πουά, αποτελεί ένα trend ελαφρά εμπνευσμένο από το στυλ grunge. Η χρήση νεοπρέν υφασμάτων συνεχίζεται στις ογκώδεις φούστες και στα prints με αστέρια που δίνουν μια χαρακτηριστική πινελιά με μια δόση cosmic twist.

Bershka












BSK
Η πιο νεανική γραμμή της μάρκας επικεντρώνεται σε αθλητικά ρούχα, με μπλούζες και μπουφάν να παίζουν βασικό ρόλο. Η μέση θα τονιστεί με τα crop tops και τις μπλούζες που δένουν στη μέση. Τα denim παρουσιάζονται με ένα πετροπλυμένο φινίρισμα σε παντελόνια και σορτς. Οι pop εικόνες και τα logo κυριαρχούν στα T-shirts και τα αξεσουάρ. Ένα γλυκό κορίτσι φέρνει τα νέα για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες που έρχονται, φορώντας άνετα ρούχα με έντονο προσωπικό ύφος. 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου