Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Eleanna Katsira Collection: Μοναδικές δημιουργίες φτιαγμένες στο χέρι!


 Η σχεδιάστρια χειροποίητων κοσμημάτων& δερμάτινων τσαντών , Ελεάννα Κατσίρα, παρουσιάζει τη συλλογή της για τη σεζόν ΑΚ 13/14.


Στην Ελεάννα Κατσίρα αρέσει πολύ να δημιουργεί χειροποίητα αξεσουάρ, χρησιμοποιώντας μόνο ως «εργαλεία» το πάθος, το όραμα, τη φαντασία και τα χέρια της… (τεχνική ραψίματος χειρός) .
Οι δημιουργίες της είναι από υψηλής ποιότητας υλικά που έχουν γεωμετρικές, αλλά απλές γραμμές, και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες & με διαφορετικούς τρόπους. Η ραφή τους είναι προσεγμένη στην κάθε λεπτομέρεια, με αυστηρή επίβλεψη και όλα τα αξεσουάρ είναι limited edition, με σκοπό τη διασφάλιση της μοναδικότητας και της πρωτοτυπίας. Το αποτέλεσμα; ... ισοδύναμο με τα υψηλά πρότυπα αξεσουάρ κατασκευασμένα από μηχανήματα.
Η συλλογή Eleanna Katsira accessories απευθύνεται στη σύγχρονη & δυναμική γυναίκα, που δεν ενδιαφέρεται να ακολουθούν τις τάσεις της εποχής. Είναι γυναίκα ανεξάρτητη, έξυπνη, έχει απαράμιλλή φινέτσα και επιλέγει κομμάτια μοναδικά και πάντα με ιδιαίτερο στυλ.
Με συνεργασίες στα καλύτερα καταστήματα σε Αθήνα, Σπέτσες, Mύκονο, Κρήτη, Σαντορίνη, Κύπρο κ εξωτερικό, καθώς και σε επιλεγμένα on-line shops όπως το Pret-a-beaute.com , Tshop – Tlife ή μέσω τη δικιά της σελίδα www.etsy.com/shop/EleannaKatsira?ref=pr_shop_more.
Η Ελεάννα φιλοδοξεί να επεκταθεί σε όλες τις ηπείρους, πιστεύοντας ότι τα σχέδια της μπορούν να αντέξουν όχι μόνο τις δύσκολες συνθήκες της εποχής, αλλά και στη δοκιμασία του χρόνου, επηρεάζοντας και τις γυναίκες της επόμενης γενιάς παγκοσμίως.]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου